Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mihaita Calimente: Audierea lui Mihai Razvan Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai avut loc. PSD a boicotat sedinta

B1 B1,
Mihaita Calimente: Audierea lui Mihai Razvan Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai avut loc. PSD a boicotat sedinta

Sedinta Comisiei de Control a SIE nu a mai avut loc marti. PSD a ales sa nu se prezinte la audierea lui Mihai Razvan Ungureanu. Eu banuiam ca nu vor veni colegii nostri. PSD nu a venit. La ora 17. 00, in plen,. continuă pe B1

Mihaita Calimente: Audierea lui Mihai Razvan Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai avut loc. PSD a boicotat sedinta (VIDEO)

Sedinta Comisiei de Control a SIE nu a mai avut loc marti. PSD a ales sa nu se prezinte la audierea lui Mihai Razvan Ungureanu. Eu banuiam ca nu vor veni colegii nostri. PSD nu a venit. La ora 17. 00, in plen,.

Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat marti, la ora 11.00, in Comisia SIE

UPDATE - Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat maine, la ora 11. 00, in Comisia SIE. Social democratii sunt cei care au majoritatea in aceasta comisie, 3 membri, in timp ce PNL are doar doi membri. Lui Mihai Razvan.

Mihai Razvan Ungureanu nu a putut fi audiat la Comisia SIE din lipsa de cvorum

Senatorul PNL Mihai Razvan Ungureanu, nominalizat pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe nu a putut fi audiat marti la Comisia parlamentara pentru controlul SIE din cauza lipsei cvorumului de sedinta.

Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat marti, la ora 11, in Comisia SIE

Mihai Razvan Ungureanu, nominalizarea presedintelui Klaus Iohannis, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, va fi audiat in Comisia SIE, marti la ora 11.

Nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE: Parlamentul se reuneste in plen comun marti, la ora 17:00

Cele doua camere parlamentare se reunesc in plen marti, la ora 17:00, pentru a vota asupra nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe, informeaza surse parlamentare. Comisia de control SIE are timp pana atunci sa dea avizul necesar procedural.

Mihai Razvan Ungureanu: Votul de astazi ma obliga. Sunt multe lucruri de facut acum

Mihai Razvan Ungureanu a primit avizul Parlamentului pentru numirea la conducerea SIE. Ungureanu a depus juramantul la scurt timp. Ungureanu a declarat, la iesirea din plen, ca votul primit astazi il.

Sinteza Zilei: Mihai Razvan Ungureanu, fanul infocat al lui Traian Basescu. Ce le promitea romanilor

Mihai Gadea a reamintit in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei despre relatia stransa dintre familia fostului presedinte Traian Basescu si actualul director al SIE, Mihai Razvan Ungureanu. Mih.

OFICIAL: Mihai Razvan Ungureanu este noul sef al SIE, dupa votul din Parlament

Plenul reunit al Parlamentului l-a votat, marti, pe Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe. UPDATE - Ungureanu a declarat, la iesirea din plen, ca votul primit astazi.

Tariceanu: Prin numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE se incearca readucerea oamenilor lui Basescu in functii cheie ale statului. ALDE va vota impotriva

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, in plenul Parlamentului, ca grupul ALDE nu va vota pentru numirea lui Mihai razvan Ungureanu la conducerea SIE, deoarece se incearca o.

Tariceanu: Prin numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE se incearca readucerea oamenilor lui Basescu in functii cheie ale statului. ALDE va vota impotriva (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, in plenul Parlamentului, ca grupul ALDE nu va vota pentru numirea lui Mihai razvan Ungureanu la conducerea SIE, deoarece se incearca o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )