Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mihaita Nesu ne da cea mai mare lectie: Viata mea de acum este o bucurie extraordinara

Antena3 Antena3,
Mihaita Nesu ne da cea mai mare lectie: Viata mea de acum este o bucurie extraordinara

La peste sase ani de la accidentul grav suferit in timpul unui antrenament al echipei Utrecht, fostul fotbalist Mihai Nesu ne-a oferit o lectie impresionanta de viata. intr-un interviu difuzat. continuă pe Antena3

Vreme inchisa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

In vestul, nordul si centrul tarii, cerul se va mentine mai mult acoperit si vor cadea precipitatii, pe arii mai extinse seara si noaptea, informeaza ANM. Vineri iN TARA Acestea vor fi.

Cea mai mare drona americana, trimisa sa supravegheze Coreea de Nord INFOGRAFIE

Pe fondul tensiunilor generate de programul balistic din Coreea de Nord si a disputei cu China privind Marea Chinei de Sud, Pentagonul se pregateste sa supravegheze zona maritima din sud-estul Asiei folosind dronele uriase MQ-4C Triton.

Donald Trump a promulgat cea mai ampla reforma fiscala din ultimii 30 de ani

Presedintele SUA, Donald Trump, a promulgat vineri cea mai mare reforma a sistemului fiscal din ultimii 30 de ani, intarind astfel cea mai mare victorie legislativa din primul sau an la conducerea tarii, transmit AP si Reuters.

Ce a declansat cea mai lunga greva din istoria sindicala romaneasca. Lupta la baioneta pentru fiecare actiune care s-a dat la Combinatul de Celuloza

Fostul Combinat de Celuloza si Hartie, actualmente CELROM, a fost cea mai mare fabrica de carton ondulat din Oltenia si o perla a industriei mehedintene, iar dupa 1989 aici s-a dat o batalie la baioneta pentru fiecare actiune.

Un sat romanesc, cea mai bogata localitate rurala din Ucraina / Toate casele au cel putin un etaj, unele arata ca niste castele

Apsa de Jos, un sat romanesc din regiunea Zakarpatie este cea mai bogata localitate rurala din Ucraina. Locuitorii isi construiesc adevarate castele, in loc de case, iar arhitectura acestora impresioneaza atat de mult ca aduce aminte mai degraba de un orasel european, decat a unui simplu sat, scrie presa ucraineana, potrivit Radio Chisinau.

Tariceanu: Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica

Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica, a declarat Calin Popescu Tariceanu, pentru Mediafax. Liderul ALDE l-a mai acuzat pe presedintele Romaniei ca nu intelege care este esenta.

Piftie ca la mama acasa! Cea mai delicioasa reteta vine de la o gospodina din Valcea

Se fac ultimele pregatiri pentru masa de Craciun. Cine n-a terminat sarmalele, carnatii sau caltabosi, azi are treaba. Totusi, dupa atata carne de porc, parca merge niste piftie de gaina. Cea mai.

Tariceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis: Este comunist in fibra lui cea mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis patroneaza un sistem stramb si este comunist in fibra lui cea mai puternica, spune seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, intr-un interviu acordat Gandul. info si Mediafax.

VIDEO Cel mai mare hidroavion din lume, inaugurat in China

Cel mai mare hidroavion din lume a efectuat duminica primul sau zbor, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei.

China a inaugurat cel mai mare hidroavion din lume

Cel mai mare hidroavion din lume si-a efectuat duminica zborul inaugural, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei, relateaza Xinhua, AFP si dpa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )