Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a declansat cea mai lunga greva din istoria sindicala romaneasca. Lupta la baioneta pentru fiecare actiune care s-a dat la Combinatul de Celuloza

Adevărul Adevărul,
Ce a declansat cea mai lunga greva din istoria sindicala romaneasca. Lupta la baioneta pentru fiecare actiune care s-a dat la Combinatul de Celuloza

Fostul Combinat de Celuloza si Hartie, actualmente CELROM, a fost cea mai mare fabrica de carton ondulat din Oltenia si o perla a industriei mehedintene, iar dupa 1989 aici s-a dat o batalie la baioneta pentru fiecare actiune. continuă pe Adevărul

Cu un avans de 6,28%, SIF Banat-Crisana marcheaza cea mai buna evolutie din BET-FI

Tendinta ascendenta pe care se afla actiunile SIF Banat-Crisana SIF1) incepand cu cea de-a doua parte a anului 2017 a continuat si in ultima saptamana intervalul 13 decembrie - 20 decembrie), cotatia SIF1 tranzactionandu-se, in prezent, peste cele trei medii mobile simple de 20, 50 si 200 de zile, ce definesc trendul pe cele trei orizonturi de timp relevante: scurt, mediu si lung media mobila reprezinta un instrument de analiza tehnica ce este folosit, indeosebi, pentru identificarea trendintei unui instrument financiar).

S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATA IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stand in GENUNCHI in fata catafalcului (FOTO)

Un copil care a venit la Palatul Regal pentru a putea sa vada sicriul in care se afla Regele Mihai si a aduce un ultim omagiu fostului suveran a devenit viral pe internet, ramand drept una din imaginile.

Omul, cea mai egoista fiinta din Lume! Mai ales de Craciun

Si de Paste, fireste! imi amintesc o anecdota clasica in care era parca) considerat ca fiind o culme a ghinionului omenesc), sa ai cu cine si cu ce, dar sa n-ai unde. Sau o fi fost oare sa ai si , dar sa n-ai ?! Hm. Mai bine alegeti domniile voastre, intre toate combinatiile posibile.

Care sunt cele mai frumoase locuri din lume. Istoria gradinei spectaculoase care se afla pe prima pozitie in clasament

Un top al celor mai frumoase locuri din lume a fost realizat in 2017 de portalul cntraveler. com. Clasamenul reuneste locuri care-ti taie rasuflarea prin aspectul unic si care par desprinse din tablouri. Locurile adunate in top sunt considerate adevarate minuni ale naturii.

Un sat romanesc, cea mai bogata localitate rurala din Ucraina / Toate casele au cel putin un etaj, unele arata ca niste castele

Apsa de Jos, un sat romanesc din regiunea Zakarpatie este cea mai bogata localitate rurala din Ucraina. Locuitorii isi construiesc adevarate castele, in loc de case, iar arhitectura acestora impresioneaza atat de mult ca aduce aminte mai degraba de un orasel european, decat a unui simplu sat, scrie presa ucraineana, potrivit Radio Chisinau.

Tariceanu: Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica

Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica, a declarat Calin Popescu Tariceanu, pentru Mediafax. Liderul ALDE l-a mai acuzat pe presedintele Romaniei ca nu intelege care este esenta.

Piftie ca la mama acasa! Cea mai delicioasa reteta vine de la o gospodina din Valcea

Se fac ultimele pregatiri pentru masa de Craciun. Cine n-a terminat sarmalele, carnatii sau caltabosi, azi are treaba. Totusi, dupa atata carne de porc, parca merge niste piftie de gaina. Cea mai.

Donald Trump a promulgat cea mai ampla reforma fiscala din ultimii 30 de ani

Presedintele SUA, Donald Trump, a promulgat vineri cea mai mare reforma a sistemului fiscal din ultimii 30 de ani, intarind astfel cea mai mare victorie legislativa din primul sau an la conducerea tarii, transmit AP si Reuters.

Tariceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis: Este comunist in fibra lui cea mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis patroneaza un sistem stramb si este comunist in fibra lui cea mai puternica, spune seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, intr-un interviu acordat Gandul. info si Mediafax.

China a inaugurat cel mai mare hidroavion din lume

Cel mai mare hidroavion din lume si-a efectuat duminica zborul inaugural, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei, relateaza Xinhua, AFP si dpa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )