Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sat romanesc, cea mai bogata localitate rurala din Ucraina / Toate casele au cel putin un etaj, unele arata ca niste castele

Hotnews Hotnews,
 Un sat romanesc, cea mai bogata localitate rurala din Ucraina / Toate casele au cel putin un etaj, unele arata ca niste castele

Apsa de Jos, un sat romanesc din regiunea Zakarpatie este cea mai bogata localitate rurala din Ucraina. Locuitorii isi construiesc adevarate castele, in loc de case, iar arhitectura acestora impresioneaza atat de mult ca aduce aminte mai degraba de un orasel european, decat a unui simplu sat, scrie presa ucraineana, potrivit Radio Chisinau. continuă pe Hotnews

Donald Trump a promulgat cea mai ampla reforma fiscala din ultimii 30 de ani

Presedintele SUA, Donald Trump, a promulgat vineri cea mai mare reforma a sistemului fiscal din ultimii 30 de ani, intarind astfel cea mai mare victorie legislativa din primul sau an la conducerea tarii, transmit AP si Reuters.

Cea mai titrata echipa de baschet din NBA, check-in pe Facebook la Manastirea Putna (FOTO)

Dupa ce Snoop Dogg a vizitat comuna Bogata din judetul Mures Detalii AICI), Romania se bucura de alti oaspeti de seama de peste Ocean. Cel putin din punctul de vedere al retelelor de socializare. Asta.

Ce a declansat cea mai lunga greva din istoria sindicala romaneasca. Lupta la baioneta pentru fiecare actiune care s-a dat la Combinatul de Celuloza

Fostul Combinat de Celuloza si Hartie, actualmente CELROM, a fost cea mai mare fabrica de carton ondulat din Oltenia si o perla a industriei mehedintene, iar dupa 1989 aici s-a dat o batalie la baioneta pentru fiecare actiune.

Tariceanu: Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica

Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica, a declarat Calin Popescu Tariceanu, pentru Mediafax. Liderul ALDE l-a mai acuzat pe presedintele Romaniei ca nu intelege care este esenta.

Piftie ca la mama acasa! Cea mai delicioasa reteta vine de la o gospodina din Valcea

Se fac ultimele pregatiri pentru masa de Craciun. Cine n-a terminat sarmalele, carnatii sau caltabosi, azi are treaba. Totusi, dupa atata carne de porc, parca merge niste piftie de gaina. Cea mai.

Tariceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis: Este comunist in fibra lui cea mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis patroneaza un sistem stramb si este comunist in fibra lui cea mai puternica, spune seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, intr-un interviu acordat Gandul. info si Mediafax.

Comoara Romaniei. Care este cel mai frumos oras medieval din tara - VIDEO

Transilvania este una dintre cele mai importante atractii turistice din tara. Un tanar producator a realizat un filmulet in care a prezentat cele mai frumoase colturi din Sighisoara. Cartiere,.

Omul, cea mai egoista fiinta din Lume! Mai ales de Craciun

Si de Paste, fireste! imi amintesc o anecdota clasica in care era parca) considerat ca fiind o culme a ghinionului omenesc), sa ai cu cine si cu ce, dar sa n-ai unde. Sau o fi fost oare sa ai si , dar sa n-ai ?! Hm. Mai bine alegeti domniile voastre, intre toate combinatiile posibile.

Concluzia Forumului National al Studentilor la Stiinte Politice si Relatii Internationale: cea mai grava problema la nivelul UE este excluziunea sociala

In urma dezbaterilor avute pe parcursul Forumului National la Stiinte Politice si Relatii Internationale, organizat de Centrul de Studii in Idei Politice, desfasurat in perioada 23-26 Noiembrie 2017 in Bucuresti, studentii si studentele la Stiinte Politice si Relatii Internationale, au ajuns la concluzia ca una dintre cele mai relevante probleme la nivelul intregii Uniuni Europene este cea a excluziunii sociale.

Cu un avans de 6,28%, SIF Banat-Crisana marcheaza cea mai buna evolutie din BET-FI

Tendinta ascendenta pe care se afla actiunile SIF Banat-Crisana SIF1) incepand cu cea de-a doua parte a anului 2017 a continuat si in ultima saptamana intervalul 13 decembrie - 20 decembrie), cotatia SIF1 tranzactionandu-se, in prezent, peste cele trei medii mobile simple de 20, 50 si 200 de zile, ce definesc trendul pe cele trei orizonturi de timp relevante: scurt, mediu si lung media mobila reprezinta un instrument de analiza tehnica ce este folosit, indeosebi, pentru identificarea trendintei unui instrument financiar).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )