Libnet.ro
UNICEF

19:00

Piftie ca la mama acasa! Cea mai delicioasa reteta vine de la o gospodina din Valcea

Antena3 Antena3,
Piftie ca la mama acasa! Cea mai delicioasa reteta vine de la o gospodina din Valcea

Se fac ultimele pregatiri pentru masa de Craciun. Cine n-a terminat sarmalele, carnatii sau caltabosi, azi are treaba. Totusi, dupa atata carne de porc, parca merge niste piftie de gaina. Cea mai. continuă pe Antena3

Solstitiul de iarna 2017. Cea mai scurta zi din an. Tot ce trebuie sa stii despre solstitiul de iarna din 21 decembrie

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie. Solstitiul de iarna, la fel ca cel de vara si echinoctiile de.

Tariceanu: Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica

Iohannis este comunist in fibra lui cea mai puternica, a declarat Calin Popescu Tariceanu, pentru Mediafax. Liderul ALDE l-a mai acuzat pe presedintele Romaniei ca nu intelege care este esenta.

Donald Trump a promulgat cea mai ampla reforma fiscala din ultimii 30 de ani

Presedintele SUA, Donald Trump, a promulgat vineri cea mai mare reforma a sistemului fiscal din ultimii 30 de ani, intarind astfel cea mai mare victorie legislativa din primul sau an la conducerea tarii, transmit AP si Reuters.

Tariceanu, noi cuvinte grele la adresa lui Iohannis: Este comunist in fibra lui cea mai puternica

Presedintele Klaus Iohannis patroneaza un sistem stramb si este comunist in fibra lui cea mai puternica, spune seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, intr-un interviu acordat Gandul. info si Mediafax.

Sensiblu si Punkt s-au vandut. Dr.Max devine, pe langa cea mai mare retea de farmacie din Europa Centrala, si primul operator farma de pe piata romaneasca

Dr. Max, cea mai mare retea de farmacii din Europa Centrala, devine primul operator farmaceutic de pe piata romaneasca si printre primele 4 lanturi de farmacii din Europa, dupa ce a anuntat ca a cumparat lanturile de farmacii Sensiblu si Punkt.

Polonia a inaugurat cea mai mare unitate energetica pe baza de carbune din Europa

Grupul energetic polonez Enea a inaugurat marti, la centrala electrica de la Kozienice, o unitate pe baza de carbune cu o capacitate de 1. 075 Megawati, cea mai mare din Europa potrivit companiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Iuliana Tudor si-a deschis sufletul la Sinteza zilei. Cum a trecut peste cea mai grea incercare a vietii sale

Iuliana Tudor a fost invitata lui Mihai Gadea in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei. Cunoscuta prezentatoare TV a vorbit deschis despre viata ei, despre realizari si reteta.

Concluzia Forumului National al Studentilor la Stiinte Politice si Relatii Internationale: cea mai grava problema la nivelul UE este excluziunea sociala

In urma dezbaterilor avute pe parcursul Forumului National la Stiinte Politice si Relatii Internationale, organizat de Centrul de Studii in Idei Politice, desfasurat in perioada 23-26 Noiembrie 2017 in Bucuresti, studentii si studentele la Stiinte Politice si Relatii Internationale, au ajuns la concluzia ca una dintre cele mai relevante probleme la nivelul intregii Uniuni Europene este cea a excluziunii sociale.

Cu un avans de 6,28%, SIF Banat-Crisana marcheaza cea mai buna evolutie din BET-FI

Tendinta ascendenta pe care se afla actiunile SIF Banat-Crisana SIF1) incepand cu cea de-a doua parte a anului 2017 a continuat si in ultima saptamana intervalul 13 decembrie - 20 decembrie), cotatia SIF1 tranzactionandu-se, in prezent, peste cele trei medii mobile simple de 20, 50 si 200 de zile, ce definesc trendul pe cele trei orizonturi de timp relevante: scurt, mediu si lung media mobila reprezinta un instrument de analiza tehnica ce este folosit, indeosebi, pentru identificarea trendintei unui instrument financiar).

21 decembrie - cea mai rea zi din 2017. De ce au numit-o astrologii astfel

Daca aveai impresia ca acest sfarsit de an va fi unul lipsit de evenimente nefericite, se pare ca ce e mai rau abia urmeaza. Astrologii sunt de parere ca solstitiul de iarna de pe 21 decembrie este cea ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )