Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mii de pakistanezi au protestat fata de filmul Inocenta musulmanilor

Adevărul Adevărul,
Mii de pakistanezi au protestat fata de filmul Inocenta musulmanilor

Cel putin 5. 000 de persoane s-au reunit duminica la Karachi, in sudul Pakistanului, unde au protestat fata de filmul islamofob Inocenta musulmanilor turnat in Statele Unite si fata de caricaturile cu profetul Mahomed publicate de o revista satirica franceza, au anuntat politia si martori, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Mii de pakistanezi au protestat fata de filmul Inocenta musulmanilor si ...

Cel putin 5. 000 de persoane s-au reunit duminica la Karachi, in sudul Pakistanului, unde au protestat fata de filmul islamofob Inocenta musulmanilor turnat in Statele Unite si caricaturi cu profetul Mahomed publicate de o revista satirica franceza, au anuntat politia si martori, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Politia si-a consolidat dispozitivul de securitate, iar forte paramilitare au fost mobilizate in vederea reuniunii, organizata de catre gruparea extremista sunnita Ahle Sunnat wa .

Peste 5.000 de pakistanezi au protestat fata de filmul antiislam si caricaturi cu Mahomed

Cel putin 5. 000 de persoane s-au reunit duminica la Karachi, in sudul Pakistanului, unde au protestat fata de filmul islamofob Inocenta musulmanilor turnat in Statele Unite si caricaturi cu profetul Mahomed.

Pakistan: Sute de persoane protesteaza fata de filmul american Inocenta musulmanilor

Sute de persoane s-au reunit pe strazi la Karachi, cel mai important oras din Pakistan, protestand fata de filmul american islamofob Inocenta musulmanilor, potrivit politiei si unor martori, arata Antena3. ro.

Pakistan. Sute de persoane protesteaza fata de filmul american Inocenta musulmanilor

Sute de persoane s-au reunit pe strazi la Karachi, cel mai important oras din Pakistan, protestand sambata fata de filmul american islamofobob Inocenta musulmanilor, potrivit politiei si unor martori,.

Producatorul filmului Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles

Cineastul care a produs filmul antiislam Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles, pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate. Producatorul Nakoula Basseley Nakoula, in.

Producatorul filmului Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles

Cineastul care a produs filmul antiislam Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles, pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate. Producatorul Nakoula Basseley Nakoula, in varsta.

Jakarta. Aproximativ 3.000 de indonezieni au manifestat impotriva filmului Inocenta musulmanilor

Aproximativ 3. 000 de indonezieni au manifestat pasnic duminica impotriva filmului islamofob Inocenta musulmanilor in zona Ambasadei Statelor Unite din Jakarta, relateaza AFP. Manifestantii,.

Producatorul filmului antiislam Inocenta musulmanilor a fost arestat

Producatorul prezumtiv al filmului islamofob american Inocenta musulmanilor, Nakoula Basseley Nakoula, a fost arestat joi la Los Angeles, pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate, conform.

Producatorul filmului Inocenta musulmanilor a fost arestat la Los Angeles

Presupusul producator al filmului islamofob Inocenta musulmanilor, Nakoula Basseley Nakoula, a fost arestat joi la Los Angeles pentru incalcarea conditiilor eliberarii sale conditionate. Nakoula a fost arestat fara posibilitatea eliberarii pe cautiune pentru incalcarea regulilor eliberarii conditionate care a urmat condamnarii sale la 21 de luni de inchisoare pentru frauda bancara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )