Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mii de persoane au protestat la Targu-Mures, Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc fata de situatia Liceului Romano-Catolic

Adevărul Adevărul,
Mii de persoane au protestat la Targu-Mures, Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc fata de situatia Liceului Romano-Catolic

Cateva mii de persoane au protestat, in cursul dupa-amiezii si serii de sambata, la Targu Mures, Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc fata de situatia Liceului Romano-Catolic din municipiul Targu Mures si a directorului acestei institutii de invatamant, cercetat de DNA sub control judiciar, pentru abuz in serviciu, alaturi de seful ISJ Mures, plasat in arest la domiciliu. continuă pe Adevărul

Mii de oameni au protestat la Cluj, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc si Targu Mures, fata de situatia Liceului Teologic Romano-Catolic, anchetat de DNA. Printre participanti, Csibi Barna, cel care a spanzurat o papusa infatisandu-l pe Avram Iancu

Mii de oameni au iesit in strada in Cluj, Targu Mures, Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc. Ei sunt nemultumiti de ancheta DNA care cerceteaza legalitatea infiintarii Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures.

Mitinguri de protest fata de situatia Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures/ Kelemen Hunor: Lucrurile care pentru ceilalti sunt normale, noua nu ni se permite sa le facem

Peste 300 de persoane au protestat, sambata, in Piata Unirii din Cluj-Napoca fata de situatia de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, unde DNA a deschis o ancheta penala in legatura cu infiintarea respectivei unitati de invatamant, relateaza Agerpres. De asemenea, la Sfantu Gheorghe, aproape o mie de persoane de etnie maghiara au participat la mitingul organizat de Biserica Romano-Catolica. Presedintele UDMR Kelemen Hunor, prezent la protestul desfasurat la Targu Mures, a declarat ca protestatarii au venit sa isi exprime dezamagirea si supararea si ca lucrurile care pentru altii sunt normale, maghiarilor nu li se permite sa le faca.

Scandal la Cluj: Peste 300 de persoane au protestat fata de situatia Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures. DNA cerceteaza legalitatea infiintarii institutiei, iar directorul e urmarit penal

Peste 300 de persoane au protestat, sambata, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, fata de situatia de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures .

Peste 300 de persoane au protestat fata de situatia Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures

Peste 300 de persoane au protestat, astazi, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, fata de situatia de la Liceul Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, unde DNA a deschis o ancheta penala in legatura cu infiintarea respectivei unitati de invatamant.

Targu-Mures: Perchezitii la 53 de locuinte ale unor suspecti de furt de combustibil din locomotive si la sediul CFR

Politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Mures si al Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane fac, sambata, 53 de perchezitii la locuintele unor persoane banuite de furt calificat si la sediul CFR din Targu-Mures, suspectii fiind acuzati ca au sustras cantitati mari de combustibil prin dispozitive artizanale montate pe motoarele locomotivelor pe care lucrau.

Politistii mureseni efectueaza perchezitii la sediul CFR Targu Mures intr-un dosar de furt si furt calificat. Peste 60 de persoane vor fi conduse la audieri

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Mures si Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane efectueaza, sambata, perchezitii la sediul CFR Targu Mures.

Perchezitii la sediul CFR din Targu Mures si la 53 de locuinte personale, intr-un dosar de furt de motorina

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Mures si Directiei Operatiuni Speciale a Politiei Romane efectueaza, astazi , perchezitii la sediul CFR Targu Mures si la locuintele a 53 de persoane fizice, intr-un dosar de furt si furt calificat, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Politistii au ridicat mii de litri de motorina, doua arme neletale si 10.000 de lei in urma perchezitiilor din Mures

Politistii mureseni au ridicat peste 3. 000 de litri de motorina si 200 de litri de ulei de motor, dispozitive de sustragere a combustibilului, 66 litri de alcool etilic, doua arme neletale si 10. 000 de lei, in urma celor 54 de perchezitii facute, sambata dimineata, la locuintele unor persoane banuite de furt si furt calificat si la sediul CFR Targu Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )