Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de persoane protesteaza, la Madrid, impotriva proiectului de buget pentru 2013

Adevărul Adevărul,
Mii de persoane protesteaza, la Madrid, impotriva proiectului de buget pentru 2013

Cateva mii de persoane au ajuns sa umple sambata seara Plaza de Neptuno din Madrid, aflata in apropierea Congresului Deputatilor, dupa ce au luat parte la un mars prin centrul capitalei, organizat pentru a protesta impotriva prevederilor proiectului de buget pentru anul 2013, prezentat in parlament de executivul central. continuă pe Adevărul

Madrid: mii de persoane protesteaza din nou impotriva proiectului de buget pentru 2013.

Cateva mii de persoane au ajuns sa umple sambata seara Plaza de Neptuno din Madrid, aflata in apropierea Congresului Deputatilor, dupa ce au luat parte la un mars prin centrul capitalei, organizat pentru a protesta impotriva prevederilor proiectului de buget pentru anul 2013, prezentat in parlament de executivul central, potrivit Agerpres. Manifestantii au fost insotiti, pe toata durata marsului, de sute de agenti ai fortelor de ordine, iar in apropierea cladirii legislativului a fost .

Mii de persoane au manifestat la Madrid impotriva masurilor de austeritate

Mii de manifestanti s-au adunat aseara la Madrid strigand demisia, in apropiere de Congresul deputatilor spanioli reunit pentru a dezbate bugetul pe 2013, ca protest fata de politica de austeritate adoptata de guvernul de dreapta, relateaza sursele de presa.

PROTESTE de amploare in Spania: Mii de persoane au manifestat la Madrid impotriva masurilor ...

Mii de manifestanti s-au adunat marti seara la Madrid strigand demisia, in apropiere de Congresul deputatilor spanioli reunit pentru a dezbate bugetul pe 2013, ca protest fata de politica de austeritate adoptata de guvernul de dreapta, scrie Mediafax. Raspunzand la apelurile lansate pe retelele de socializare de catre miscarea indignatilor sub deviza Incercuiti Congresul, protestatarii s-au confruntat cu cordoane de politie raspandite in tot cartierul. Pe barierele amplasate in marea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )