Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mike Pompeo spune ca sunt dovezi enorme ca noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan

Antena3 Antena3,
Mike Pompeo spune ca sunt dovezi enorme ca noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat duminica, la emisiunea This Week de la ABC, ca exista dovezi enormeca noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan. continuă pe Antena3

Mike Pompeo spune ca sunt dovezi enorme ca noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat, duminica, la emisiunea This Week de la ABC, ca exista dovezi enorme ca noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan.

Seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, afirma ca exista dovezi clare ca noul coronavirus isi are originea intr-un laborator din Wuhan, China

Secretarul american de stat Mike Pompeo a declarat duminica ca exista dovezi clare ca pandemia de coronavirus isi are originea intr-un laborator din Wuhan, China. Afirmatia vine in contextul in care.

Mike Pompeo sustine ca exista probe imense ca noul coronavirus provine din laboratorul din Wuhan

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a sustinut duminica faptul ca ar exista un numar semnificativ de dovezi ca noul coronavirus provine dintr-un laborator din orasul chinez Wuhan, epicentrul pandemiei de Covid-19, relateaza AFP.

Mike Pompeo: Sunt dovezi enorme ca virusul a provenit din laboratorul chinez

Mike Pompeo: Focurile de arma de la frontiera intercoreeana, accidentale

Secretarul de Star american Mike Pompeo a afirmat, duminica, la ABC This Week, ca focurile de arma de la forntiera intercoreeana au fost probabil accidentale, relateaza Reuters.

Doi angajati ai DGASPC, infectati cu noul coronavirus. Unul a efectuat tura de 14 zile, celalalt intrase in schimb

Numarul pacientilor infectati cu noul coronavirus creste in judet cu inca patru persoane si ajunge la 46. Doua dintre acestea sunt angajati ai DGASPC Olt din centrele rezidentiale.

Pandemia Covid-19. Mai multi membri ai guvernului Rusiei, infectati cu noul coronavirus, nu doar premierul. Crestere zilnica record de imbolnaviri

Rusia a raportat vineri o crestere zilnica record a numarului de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, la o zi dupa ce prim-ministrul Mihail Misustin a anuntat ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si a intrat in izolare, informeaza Reuters. Mai multi membri ai guvernului au fost depistati infectati cu noul coronavirus.

Politist de penitenciar de la Poarta Alba, infectat cu noul coronavirus. Numarul angajatilor ANP confirmati pozitiv ajunge la 16

Un angajat al ANP de la Penitenciarul Poarta Alba a fost confirmat pozitiv la testul anti-coronavirus, informeaza un comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) dat, joi, publicitatii, astfel ca numarul total al politistilor de penitenciare infectati cu noul coronavirus ajunge astfel la 16.

China a raportat un singur caz de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare chineze au anuntat sambata ca au inregistrat un singur caz de contaminare cu noul coronavirus in China continentala si ca nu au inregistrat niciun alt deces din cauza epidemiei aparute in centrul tarii, la sfarsitul anului trecut.

China a raportat un singur caz de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare chineze au anuntat sambata ca au inregistrat un singur caz de contaminare cu noul coronavirus in China continentala si ca nu au inregistrat niciun alt deces din cauza epidemiei aparute in centrul tarii, la sfarsitul anului trecut, relateaza AP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )