Libnet.ro
UNICEF

18:30

China a raportat un singur caz de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
China a raportat un singur caz de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare chineze au anuntat sambata ca au inregistrat un singur caz de contaminare cu noul coronavirus in China continentala si ca nu au inregistrat niciun alt deces din cauza epidemiei aparute in centrul tarii, la sfarsitul anului trecut, relateaza AP. continuă pe Adevărul

China a raportat un singur caz de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare chineze au anuntat sambata ca au inregistrat un singur caz de contaminare cu noul coronavirus in China continentala si ca nu au inregistrat niciun alt deces din cauza epidemiei aparute in centrul tarii, la sfarsitul anului trecut.

China raporteaza un singur caz de contaminare

China a raportat un singur caz de infectare cu noul coronavirus pentru ziua de 1 mai, in scadere fata de cele 12 cazuri anuntate cu o zi inainte, conform datelor oficiale furnizate sambata de autoritati, transmite Reuters.

China. O infectare cu coronavirus in ultimele 24 de ore

Autoritatile sanitare chineze au anuntat ca au inregistrat un singur caz de contaminare cu noul coro.

Serviciile de informatii americane sustin ca noul coronavirus nu a fost creat de om. inca mai este analizata ipoteza originii accidentale din laboratorul din Wuhan

Agentiile de informatii din SUA au ajuns la concluzia ca noul coronavirus nu este un produs creat de om sau modificat genetic, dar spun ca inca examineaza daca originea pandemiei poate fi pusa pe seama.

COVID-19. Studiu american: Caldura, umiditatea si razele soarelui distrug mai repede noul coronavirus Care este temperatura optima si gradul de umiditate de la care virusul se distruge (FOTO)

Un studiu al guvernului american, prezentat la Casa Alba, in prezenta presedintelui Donald Trump, arata ca noul coronavirus este distrus mai repede intr-o atmosfera calda si cu umiditate ridicata, dar si.

Pandemia Covid-19. Mai multi membri ai guvernului Rusiei, infectati cu noul coronavirus, nu doar premierul. Crestere zilnica record de imbolnaviri

Rusia a raportat vineri o crestere zilnica record a numarului de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, la o zi dupa ce prim-ministrul Mihail Misustin a anuntat ca a fost diagnosticat cu COVID-19 si a intrat in izolare, informeaza Reuters. Mai multi membri ai guvernului au fost depistati infectati cu noul coronavirus.

Primul detinut depistat marti cu noul coronavirus a fost retestat, iar rezultatul e negativ. ANP: Niciun caz de Covid-19 in randul celor privati de libertate

Primul detinut din Romania gasit ca fiind infectat cu noul coronavirus a fost retestat, iar rezultatul este negativ, informeaza un comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) remis, joi, Adevarul.

Crestere puternica a infectarilor cu noul coronavirus in Belarus. Presedintele Alexandr Lukasenko sfideaza pandemia si refuza restrictiile (VIDEO)

Numarul cazurilor de COVID-19 a explodat in Belarus in ultimele 24 de ore, nu mai putin de 973 de persoane fiind confirmate pozitiv. Cu toate acestea situatia desi este una foarte grava, presedintele.

inca un cadru medical de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, depistat cu noul coronavirus

O asistenta din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost diagnosticata, astazi, cu COVID-19. Este cel de-al patrulea salariat al spitalului din Targu Jiu care este infectat cu noul coronavirus.

Premierul rus, infectat cu noul coronavirus. Rusia a depasit 100.000 de cazuri de COVID-19

Premierul rus Mihail Misustin l-a informat joi pe presedintele Vladimir Putin ca a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Rusia a depasit pragul de 1. 000 de decese provocate de Covid-19, in timp ce numarul infectarilor a trecut de 100.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )