Libnet.ro
UNICEF

14:00

Miley Cyrus: Iubesc mai mult decat sunt iubita

Antena3 Antena3,
Miley Cyrus: Iubesc mai mult decat sunt iubita

Este fara indoiala diva momentului, dar chiar si asa Miley Cyrus pare nesigura. Vedeta din ?Hannah Montana?. continuă pe Antena3

Patru state pentru care anul 2012 a fost mai slab decat Marea Recesiune din 2008-2009

Marea Recesiune din 2008-2009 a dat economiei globale cea mai puternica lovitura de dupa anii 1930. Insa, in cateva tari, anul 2012 s-a dovedit a fi mai slab decat 2009 in ceea ce priveste cresterea economica, in care criza datoriilor suverane, incetinirea in general a economiei globale si problemele de politica interna au jucat un rol determinant in reculul economiei, arata un articol publicat de CNBC.

Grecia va obtine mai mult timp pentru a-si achita datoriile

Grecia va obtine mai mult timp pentru a-si achita datoriile catre creditorii internationali, dar nu va primi mai multi bani, a afirmat astazi ministrul austriac de finante, Maria Fekter, informeaza Reuters.

Seful Politiei Dambovita: Avem din ce in ce mai mult convingerea ca ursul impuscat este cel care a provocat tragedia

Update 13:40 - Seful Politiei Dambovita, comisar-sef Daniil Zepis, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca exista tot mai mult convingerea ca ursul impuscat sambata noapte la Pietrosita este cel.

Scumpirile de tin lant. De maine platim mai mult pentru gaze

De maine platim mai mult pentru gaze. Scumpirea se va vedea atat in facturile populatiei cat si in preturile alimentelor. Din cauza costurilor tot mai mari, producatorii anunta un nou val de scumpiri.

Mowgli al lumii moderne. Legatura induiosatoare care arata ca animalele sunt, de multe ori, mai loiale decat oamenii

O gorila poate fi doica si partener de joaca pentru un bebelus. O demonstreaza un filmulet care face inconjurul lumii zilele acestea. Imaginile filmate acum mai bine de 20 de ani arata o fetita de nici doi ani.

Cum a ajuns aceasta imagine sa fie Poza zilei pe internet. N-am vazut ceva mai frumos decat asta

Atunci cand vad o asemenea frumusete, domnilor nu le mai trebuie nimic altceva. Parca sunt vrajiti, iar simturile lor sunt exploatate la maximum. Astfel, domnisoarele cu posterioare fara cusur, care isi poste.

Germanii, mai sceptici decat francezii in ce priveste euro -sondaj.

Spre deosebire de francezi, germanii considera in mare majoritate ca situatia lor personala ar fi mai buna fara moneda unica euro, releva un sondaj facut public luni, citat de Agerpres. Citeste si:Polonia respinge proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana Potrivit sondajului realizat pentru fundatia germana Bertelsmann, 65% dintre germani sunt de parere ca le-ar fi mai bine daca Germania ar avea in continuare Deutsche Mark, in loc sa fi adoptat euro. In schimb, doar 36% dintre .

Ministerul Transporturilor, dispus sa vanda mai mult de 20% din Tarom

In cazul in care, la momentul vanzarii a 20% din actiunile Tarom, prin Bursa de Valori Bucuresti BVB), un investitor strategic ar solicita un procent mai mare din capitalul social al companiei, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii MTI) ar urma sa modifice strategia de privatizare a companiei, cu suplimentarea ceruta, ne-au declarat reprezentantii MTI.

Bucataria vietnameza, din ce in ce mai mult pe placul romanilor.

Vietnamul, exotica tara a Orientului Indepartat, este de cele mai multe ori descris ca doua mari cosuri de orez, atarnate pe un bat, pentru a fi carate pe umar. Cele doua cosuri reprezinta cele doua delte ale tarii, in nord Delta Raului Rosu si in sud Delta Mekong-ului, legate intre ele de lanturile muntoase din centrul tarii. Hoc an, hoc noi sau in traducere invata sa mananci, inainte sa inveti sa vorbesti, caracterizeaza cel mai bine bucataria vietnameza, care la fel ca bucataria .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )