Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germanii, mai sceptici decat francezii in ce priveste euro -sondaj.

România Liberă România Liberă,
Germanii, mai sceptici decat francezii in ce priveste euro -sondaj.

Spre deosebire de francezi, germanii considera in mare majoritate ca situatia lor personala ar fi mai buna fara moneda unica euro, releva un sondaj facut public luni, citat de Agerpres. Citeste si:Polonia respinge proiectul uniunii bancare propus de Comisia Europeana Potrivit sondajului realizat pentru fundatia germana Bertelsmann, 65% dintre germani sunt de parere ca le-ar fi mai bine daca Germania ar avea in continuare Deutsche Mark, in loc sa fi adoptat euro. In schimb, doar 36% dintre . continuă pe România Liberă

Patru state pentru care anul 2012 a fost mai slab decat Marea Recesiune din 2008-2009

Marea Recesiune din 2008-2009 a dat economiei globale cea mai puternica lovitura de dupa anii 1930. Insa, in cateva tari, anul 2012 s-a dovedit a fi mai slab decat 2009 in ceea ce priveste cresterea economica, in care criza datoriilor suverane, incetinirea in general a economiei globale si problemele de politica interna au jucat un rol determinant in reculul economiei, arata un articol publicat de CNBC.

Mowgli al lumii moderne. Legatura induiosatoare care arata ca animalele sunt, de multe ori, mai loiale decat oamenii

O gorila poate fi doica si partener de joaca pentru un bebelus. O demonstreaza un filmulet care face inconjurul lumii zilele acestea. Imaginile filmate acum mai bine de 20 de ani arata o fetita de nici doi ani.

Cum a ajuns aceasta imagine sa fie Poza zilei pe internet. N-am vazut ceva mai frumos decat asta

Atunci cand vad o asemenea frumusete, domnilor nu le mai trebuie nimic altceva. Parca sunt vrajiti, iar simturile lor sunt exploatate la maximum. Astfel, domnisoarele cu posterioare fara cusur, care isi poste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )