Libnet.ro
UNICEF

10:30

Miliardar saudit: Pretul petrolului nu va mai urca la 100 de dolari pe baril

B1 B1,
Miliardar saudit: Pretul petrolului nu va mai urca la 100 de dolari pe baril

Printul saudit Alwaleed bin Talal nu crede ca pretul petrolului va urca iar la 100 de dolari pe baril, afirmand ca prabusirea spectaculoasa a fost unul dintre cele mai importante evenimente din 2014. Miliardarul. continuă pe B1

Miliardar saudit: Pretul petrolului nu va mai urca la 100 de dolari pe baril

Printul saudit Alwaleed bin Talal nu crede ca pretul petrolului va mai urca inapoi la 100 de dolari pe baril, el considerand ca prabusirea spectaculoasa a pretului petrolului a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului trecut. Daca pentru consumatori benzina ieftina este o veste buna, in schimb declinul cu 50% al pretului petrolului a fost un soc pentru marii producatori, precum Arabia Saudita si Rusia. Si producatorii din Texas au primit o lovitura. Miliardarul saudit mai estimeaza si ca acest lucru va descuraja ceea ce a reprezentat una dintre marile povesti de crestere a SUA: revolutia de sist, scrie USA Today.

Pretul petrolului Brent, la un minim record din 2009 pana acum

Cotatiile barilului de petrol au ajuns la cel mai jos nivel din aprilie 2009 pana in prezent, dupa ce anca Goldman Sachs a redus estimarea privind pretul petrolului Brent pentru acest trimestru de la 80 de dolari pe baril la 42 de dolari pe baril.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )