Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pretul petrolului Brent, la un minim record din 2009 pana acum

România Liberă România Liberă,
Pretul petrolului Brent, la un minim record din 2009 pana acum

Cotatiile barilului de petrol au ajuns la cel mai jos nivel din aprilie 2009 pana in prezent, dupa ce anca Goldman Sachs a redus estimarea privind pretul petrolului Brent pentru acest trimestru de la 80 de dolari pe baril la 42 de dolari pe baril. continuă pe România Liberă

Miliardar saudit: Pretul petrolului nu va mai urca la 100 de dolari pe baril

Printul saudit Alwaleed bin Talal nu crede ca pretul petrolului va mai urca inapoi la 100 de dolari pe baril, el considerand ca prabusirea spectaculoasa a pretului petrolului a fost unul dintre cele mai importante evenimente ale anului trecut. Daca pentru consumatori benzina ieftina este o veste buna, in schimb declinul cu 50% al pretului petrolului a fost un soc pentru marii producatori, precum Arabia Saudita si Rusia. Si producatorii din Texas au primit o lovitura. Miliardarul saudit mai estimeaza si ca acest lucru va descuraja ceea ce a reprezentat una dintre marile povesti de crestere a SUA: revolutia de sist, scrie USA Today.

Google, la cea mai mica cota de piata pe cautare din 2009, Yahoo! castiga teren

Cota de piata a gigantului Google pe segmentul motoarelor de cautare in SUA a inregistrat luna trecuta cea mai mare scadere din 2009, in timp ce Yahoo! a raportat cea mai mare crestere, pe masura ce compania profita de un deal recent incheiat cu Firefox.

Unde s-au ieftinit cel mai mult apartamentele din 2008 pana acum

Preturile locuintelor din Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au consemnat cele mai mari deprecieri, de peste 40%, din 2008 pana acum, in timp ce apartamentele din Sibiu si Timisoara s-au ieftinit cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, potrivit datelor portalului imobiliare. ro.

Surse: Alina Gorghiu i-a cerut lui Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL pana pe 23 ianuarie

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii. in caz contrar, presedintele PNL va.

Alina Gorghiu i-a dat termen lui Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL pana in 23 ianuarie

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a dat termen senatorului Tudor Chiuariu sa isi dea demisia din PNL, pana pe 23 ianuarie, cand va avea loc prima sedinta din 2015 a formatiunii, in caz contrar, urmand a solicita excluderea acestuia din partid, au declarat pentru Mediafax surse din partid.

Nici Goldman nu mai crede in petrol. Pretul tinta a fost injumatatit

Banca Goldman Sachs a redus estimarea privind pretul petrolului Brent pentru acest trimestru de la 80 de dolari pe baril la 42 de dolari pe baril, ceea ce a determinat scaderea cotatiilor barilului de petrol la cel mai jos nivel din aprilie 2009 pana.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )