Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un milion si jumatate de dolari, amenda primita de un internaut pentru incarcarea a zece filme pe BitTorrent

Adevărul Adevărul,
Un milion si jumatate de dolari, amenda primita de un internaut pentru incarcarea a zece filme pe BitTorrent

Un internaut american a fost condamnat la plata unei amenzi de 1,5 milioane de dolari de catre Flava Works, producator de filme pentru adulti, relateaza editia online a cotidianului francez Le Monde. continuă pe Adevărul

NBA si NFL doneaza cate un milion de dolari, dupa trecerea uraganului Sandy

Ligile nord-americane de baschet NBA) si fotbal american NFL) au decis, joi, sa doneze cate un milion de dolari pentru eforturile de redresare dupa trecerea uraganului Sandy.

NFL si NBA vor dona cate un milion de dolari pentru eforturile de redresare dupa trecerea uraganului Sandy

Ligile nord-americane de fotbal NFL) si de baschet NBA) vor dona cate un milion de dolari Crucii Rosii din Statele Unite si altor organizatii, dorind astfel sa contribuie la eforturile de redresare dupa trecerea.

NBA si NFL doneaza cate un milion de dolari dupa trecerea uraganului Sandy.

Ligile nord-americane de baschet NBA) si fotbal american NFL) au decis, joi, sa doneze cate un milion de dolari pentru eforturile de redresare dupa trecerea uraganului Sandy, informeaza AFP, conform Mediafax. Suntem incantati ca proprietarii echipelor si jucatorii si-au unit fortele pentru a sustine comunitatiile si familiile afectate de uraganul Sandy, se arata intr-un comunicat al NFL si al sindicatului jucatorilor. Echipele noastre si jucatorii s-au alaturat Crucii Rosii si altor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )