Libnet.ro
UNICEF

09:45

Militanti rusi au aruncat cu rosii inspre regele Olandei la Moscova

Hotnews Hotnews,
 Militanti rusi au aruncat cu rosii inspre regele Olandei la Moscova

Membri ai miscarii de opozitie Cealalta Rusie au aruncat sambata cu rosii inspre regele Olandei, Willem-Alexander, aflat in vizita la Moscova, pentru a denunta sinuciderea unui militant in aceasta tara dupa ce i-a fost refuzat azilul politic, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Militanti rusi au aruncat cu rosii inspre regele Olandei la Moscova.

Membri ai miscarii de opozitie Cealalta Rusie au aruncat sambata cu rosii inspre regele Olandei, Willem-Alexander, aflat in vizita la Moscova, pentru a denunta sinuciderea unui militant in aceasta tara dupa ce i-a fost refuzat azilul politic. Vrem sa ii amintim de Alexandr Dolmatov regelui Olandei Willem-Alexander - am aruncat cu rosii, a scris pe contul sau de Twitter Serghei Aksenov, unul dintre liderii Celeilalte Rusii, miscare care a urmat partidului national-bolsevic natsbol), .

Regele Olandei, atacat cu rosii la Moscova: Vrem sa ii amintim de Alexandr Dolmatov

Membri ai miscarii de opozitie Cealalta Rusie au aruncat cu rosii inspre regele Olandei, Willem-Alexander, aflat in vizita la Moscova, pentru a denunta sinuciderea unui militant in aceasta tara dupa ce i-a.

Cum l-au primit militantii opozitiei din Rusia pe regele Olandei

Membrii miscarii de opozitie Cealalta Rusie au aruncat sambata cu rosii inspre regele Olandei, Willem-Alexander in cadrul vizitei la Moscova, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )