Libnet.ro
UNICEF

00:07

Regele Olandei, atacat cu rosii la Moscova: Vrem sa ii amintim de Alexandr Dolmatov

Antena3 Antena3,
Regele Olandei, atacat cu rosii la Moscova: Vrem sa ii amintim de Alexandr Dolmatov

Membri ai miscarii de opozitie Cealalta Rusie au aruncat cu rosii inspre regele Olandei, Willem-Alexander, aflat in vizita la Moscova, pentru a denunta sinuciderea unui militant in aceasta tara dupa ce i-a. continuă pe Antena3

Militanti rusi au aruncat cu rosii inspre regele Olandei la Moscova.

Membri ai miscarii de opozitie Cealalta Rusie au aruncat sambata cu rosii inspre regele Olandei, Willem-Alexander, aflat in vizita la Moscova, pentru a denunta sinuciderea unui militant in aceasta tara dupa ce i-a fost refuzat azilul politic. Vrem sa ii amintim de Alexandr Dolmatov regelui Olandei Willem-Alexander - am aruncat cu rosii, a scris pe contul sau de Twitter Serghei Aksenov, unul dintre liderii Celeilalte Rusii, miscare care a urmat partidului national-bolsevic natsbol), .

Militanti rusi au aruncat cu rosii inspre regele Olandei la Moscova

Membri ai miscarii de opozitie Cealalta Rusie au aruncat sambata cu rosii inspre regele Olandei, Willem-Alexander, aflat in vizita la Moscova, pentru a denunta sinuciderea unui militant in aceasta tara dupa ce i-a fost refuzat azilul politic, transmite Mediafax.

Cum l-au primit militantii opozitiei din Rusia pe regele Olandei

Membrii miscarii de opozitie Cealalta Rusie au aruncat sambata cu rosii inspre regele Olandei, Willem-Alexander in cadrul vizitei la Moscova, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )