Libnet.ro
UNICEF

00:07

Volksbank scapa de credite neperformante de aproape 500 mil. euro. Deutsche Bank, printre cumparatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Volksbank scapa de credite neperformante de aproape 500 mil. euro. Deutsche Bank, printre cumparatori

Volksbank si-a redus portfofoliul de neperformante prin vanzarea unui pachet de credite ipotecare neperformante, cu o valoare totala de 495 mil. euro. Banca a vandut acest portofoliu unui consortiu de investitori straini, format din Deutsche Bank,. continuă pe Wall-Street Ro

Volksbank a vandut un pachet de credite neperformante de 495 milioane euro

Un portofoliu de credite neperformante garantate, in valoare de 495 milioane euro, a fost vandut unui consortiu format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

FT: Sankaty va cumpara portofoliul de credite neperformante al JPMorgan pentru un miliard de dolari

Filiala de credit a Bain Capital, Sankaty Advisors, va cumpara portofoliul de credite neperformante al principalului grup de investitii al JPMorgan pentru mai mult de un miliard de dolari, transmite Financial Times, citat de Reuters.

Volskbank a finalizat vanzarea neperformantelor ipotecare de 495 mil. euro

Volksbank si-a redus portfofoliul de neperformante prin vanzarea unui pachet de credite ipotecare neperformante, cu o valoare totala de 495 milioane Euro, a transmis miercuri banca. Institutia de credit a vandut acest portofoliu unui consortiu de investitori straini, format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE. In urma tranzactiei, Volksbank si-a redus rata de neperformanta pana la mai putin de 8%, adica de 3 ori mai putin decat media sistemului bancar din Romania.

Volksbank a finalizat vanzarea unui pachet de credite neperformante de 495 de milioane de euro catre un consortiu de investitori

Volksbank a finalizat tranzactia de vanzare a pachetului de credite ipotecare neperformante in valoare de 495 de milioane de euro, acesta fiind achizitionat de un consortiu de investitori straini format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners, H. G Capital International Advisers si APS Holding.

Porsche scade pretul versiunii hibride a Panamera cu aproape 7.000 euro, la 114.447 euro cu TVA

Porsche a scazut pretul de vanzare a versiunii hibride a Panamera cu 6. 944 euro cu TVA 5. 600 euro fara TVA), ajungand acum la 114. 447 euro cu TVA 92. 295 euro fara TVA) pe piata din Romania. Aceasta modificare in jos a preturilor vine concomitent cu anuntarea versiunii restilizate a SUV-ului Cayenne, a carui versiune hibrida este acum mai performanta, preluand sistemul e-hybrid al Panamera, dar si mai accesibila cu circa 1. 000 euro.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )