Libnet.ro
UNICEF

16:46

MINISTERUL EDUCATIEI: De luni incepe distributia pentru alte peste 100.000 de tablete pentru elevi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL EDUCATIEI: De luni incepe distributia pentru alte peste 100.000 de tablete pentru elevi

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca de luni incepe distributia pentru alte peste 100. 000 de tablete pentru elevi, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Alte peste 100.000 de tablete pentru elevi vor fi distribuite incepand de luni

Ministrul Educatiei, MonicaAnisie, a anuntat ca de luni, 16 noiembrie, incepe distributia pentru alte peste 100. 000 de tablete pentru elevi. in urma cu aproximativ o saptamana, Anisie preciza ca Inspect.

Fiecare inspectorat scolar va pune la dispozitie o linie telefonica pentru elevi si parinti - Ministerul Educatiei

Fiecare inspectorat scolar va pune la dispozitie, de luni pana vineri, o linie telefonica de consiliere destinata elevilor si parintilor, potrivit Ministerului Educatiei. Reamintim ca de luni toate scolile din Romania au intrat in scenariul online, in contextul pandemiei de COVID-19.

Solutia Ministerul Educatiei pentru sprijinirea profesorilor

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) pune la dispozitia tuturor cadrelor didactice sesiunile onl.

Ministerul Educatiei lanseaza sesiunile online Educatia Continua, pentru indrumarea cadrelor didactice

Incepand de marti, 10 noiembrie, Ministerul Educatiei pune la dispozitia cadrelor didactice sesiuni online de indrumare si consiliere. Educatia Continua este programul dedicat profesorilor, in vederea.

Ministerul Educatiei scoleste profesorii sa poata preda online

Ministerul Educatiei si Cercetarii pune la dispozitia tuturor cadrelor didactice, incepand de marti, 10 noiembrie, sesiunile online de indrumare si consiliere Educatia Continua, sesiuni pentru desfasurarea activitatii de predare in sistem online, anunta institutia intr-un comunicat.

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus Ministerul Educatiei trebuie sa fie foarte sever si sa se asigure ca profesorii tin cursurile online (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat decizia trecerii tuturor scolilor in scenariul rosu, deci cu predare exclusiv online, deoarece copiii, chiar daca nu dezvolta forme gra.

in Germania, Ministerul Sanatatii cere ajutorul armatei pentru a putea depozita in siguranta viitoarele vaccinuri anti-COVID

Ministerul Sanatatii din Germania a solicitat ajutor din partea armatei, pentru a putea depozita in siguranta viitoarele vaccinuri anti-COVID, dupa cum a nuntat un purtator de cuvant al Ministerului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )