Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministerul Finantelor a imprumutat, ieri, 646,3 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Finantelor a imprumutat, ieri, 646,3 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat, ieri, 646,3 milioane de lei de la banci printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe sapte ani si jumatate, la un randament mediu de 2,63% pe an. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a imprumutat 75 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat, marti, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a atras 500 de milioane de lei printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe trei ani si jumatate, la un randament mediu de 1,81% pe an.

Ministerul Finantelor a imprumutat 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice a imprumutat, luni, 500 milioane de lei de la banci printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe trei ani si jumatate, la un randament mediu de 1,81% pe an.

Ministerul Finantelor propune ca retinerea impozitelor la sursa fara ca acestea sa fie virate la buget sa fie considerata infractiune

Ministerul Finantelor Publice pregateste un proiect pentru modificarea Legii privind combaterea evaziunii, prin care propune ca neplata catre buget a impozitelor si contributiilor sociale retinute la sursa de catre angajatori sa fie considerata infractiune, scrie Profit. ro, care citeaza surse din institutie, preluat de News. ro.

Libra Internet Bank a avut un profit net de 25 milioane lei

Libra Internet Bank raporteaza, pentru primele 6 luni ale anului 2016, un profit net de 25 milioane lei, in crestere cu 111% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

Administratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara a admis creante de 1,4 miliarde lei. Hidroelectrica ceruse 653 de milioane de lei - INFOGRAFIE

Administratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara CEH), companie aflata in insolventa, a admis creante de 1,436 miliarde lei, din sumele totale de 2,28 miliarde lei solicitate de creditori, iar 82% din datorie, adica 1,17 miliarde lei este catre statul roman, reprezentat de Ministerul Finantelor, potrivit tabelului preliminar al creantelor.

Guvernul aloca 16,5 milioane de lei pentru 3.090 de persoane care vor fi disponibilizate la CE Oltenia, CE Hunedoara si Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului

Guvernul a aprobat miercuri trei hotarari prin care aloca 16,5 milioane lei din bugetul asigurarilor de somaj pe anul 2016 pentru plata venitului lunar de completare, de care vor beneficia 3. 090 de persoane disponibilizate la Complexul Energetic Oltenia, Complexul Energetic Hunedoara si Societatea Nationala de Inchideri Mine Valea Jiului.

EximBank finanteaza Posta Romana cu 60 milioane lei

EximBank va acorda Postei Romane un credit in valoare de 60 de milioane de lei, cu o perioada de rambursare de 36 de luni, destinat finantarii capitalului de lucru, potrivit unui comunicat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )