Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministerul Internelor vrea pedepse mai mari pentru traficantii de migranti

Antena3 Antena3,
Ministerul Internelor vrea pedepse mai mari pentru traficantii de migranti

Ministerul Internelor a initiat un proiect de lege care vizeaza inasprirea sanctiunilor pentru traficantii de migranti, informeaza Mediafax. Minimul pedepsei pentru aceasta fapta va fi majorat de la trei la. continuă pe Antena3

Ministerul Internelor vrea inasprirea pedepselor pentru traficantii de imigranti

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a initiat un proiect de lege care vizeaza inasprirea sanctiunilor pentru traficantii de imigranti, minimul pedepsei pentru aceasta fapta fiind majorat de la trei la cinci ani, iar in cazul in care migrantul este supus la rele tratamente, pedeapsa poate ajunge pana la 12 ani, conform unui comunicat emis de MAI.

Ministerul Internelor vrea inasprirea pedepselor pentru traficantii de migranti

Ministerul Internelor a initiat un proiect de lege care vizeaza inasprirea sanctiunilor pentru traficantii de migranti, minimul pedepsei pentru aceasta fapta fiind majorat de la trei la cinci ani, iar in cazul in care migrantul este supus la rele tratamente, pedeapsa poate ajunge pana la 12 ani.

Ministrul de Interne vrea inasprirea sanctiunilor pentru traficantii de migranti

Ministrul de interne Gabriel Oprea vrea noi masuri pentru traficantii ilegali de migranti, astfel ca MAI a initiat un proiect de lege care vizeaza inasprirea sanctiunilor aplicate pentru acestia. Potrivit unui.

Cei mai mari pesti prinsi vreodata

Un pescar japonez a reusit una dintre cele mai mari capturi din istorie: un lup de mare ce masoara aproape doi metri, conform celor de la Daily Mail. Cu aceasta ocazie, va prezentam o parte dintre cei mai mari pesti prinsi vreodata, la care aspira toti practicantii pescuitului sportiv.

FOTO Cum a supravietuit crizei una din cele mai mari fabrici de automotive din Vestul tarii. Cand altii faceau reduceri de personal, Dura angaja oameni

Americanii de la Dura Automotive System au deschis fabrica de la Timisoara in urma cu zece ani. Aici se produc piese si accesorii pentru masini si pentru motoare de autovehicule.

Cursul valutar imbogateste bancile furate. BEM a obtinut venituri de 19 ori mai mari decat cea mai profitabila banca din Moldova

Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank, aflate in proces de lichidare, au inregistrat cresteri ale veniturilor din dobanzi, taxe si comisioane, insa cei mai multi bani au fost obtinuti din diferentele de curs valutar, suma fiind cu mult mai mare decat ale celorlalte banci care functioneaza in regim normal.

Complexul Energetic Oltenia acuza Apele Romane ca o obliga sa plateasca de patru ori aceeasi apa de racire. Tarifele sunt de 24 de ori mai mari ca la Hidroelectrica

Producatorul de electricitate Complexul Energetic Oltenia, controlat de stat, acuza Apele Romane ca ii impun sa plateasca de patru ori aceeasi apa de racire a agregatelor, al carei pret este oricum de 24 de ori mai mare fata de cel platit de Hidroelectrica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )