Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministerul Justitiei a anuntat componenta comisiei de selectie a candidatilor pentru CEDO

B1 B1,
Ministerul Justitiei a anuntat componenta comisiei de selectie a candidatilor pentru CEDO

Ministerul Justitiei a anuntat componenta comisiei de selectie a candidatilor Romaniei pentru functia de judecator al CEDO. Printre acestia se numara si judecatoarea ICCJ Cristina Tarcea si doi. continuă pe B1

Ministerul Justitiei a anuntat componenta comisiei de selectie a candidatilor pentru CEDO.

Ministerul Justitiei a anuntat componenta comisiei de selectie a candidatilor Romaniei pentru functia de judecator al CEDO. Printre acestia se numara si judecatoarea ICCJ Cristina Tarcea si doi profesori cu functii de conducere la Universitatea Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai. Cei noua membri ai comisiei sunt ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, Avocatul Poporului, Anastasiu Crisu, agentul guvernamental pentru Curtea Europeana a .

Comisia de selectie a candidatilor pentru CEDO, facuta publica de Ministerul Justitiei / Varsta, printre criteriile de departajare a candidatilor

Ministerul Justitiei a anuntat componenta comisiei de selectie a candidatilor Romaniei pentru functia de judecator al CEDO, in care se afla, printre altii, judecatoarea ICCJ Cristina Tarcea si doi profesori cu functii de conducere la Universitatea Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai. Varsta este unul dintre criteriile de departajare a candidatilor din randul carora vor fi facute propunerile Romaniei pentru functia de judecator CEDO, interviurile acestora, pentru selectie, urmand sa aiba loc in perioada 12-14 iunie, la Ministerul Justitiei.

Comisia de selectie a candidatilor pentru CEDO, facuta publica de Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei MJ) a anuntat componenta comisiei de selectie a candidatilor Romaniei pentru functia de judecator al CEDO, in care se afla, printre altii, judecatoarea ICCJ Cristina Tarcea si doi profesori cu functii de conducere la Universitatea Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai.

Ministerul Justitiei: Costul lunar al unui detinut - 2.397 de lei; cea mai mare parte sunt cheltuieli de personal

Costul lunar al unui detinut intr-un penitenciar romanesc este de 2. 397 de lei, cea mai mare parte - 1. 619 de lei - reprezentand-o cheltuielile de personal, arata Ministerul Justitiei, intr-un raspuns la o intrebare adresata de un parlamentar, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )