Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Justitiei din Ungaria cere Curtii Constitutionale o opinie privind posibila neconstitutionalitate a creditelor in valuta

B1 B1,
Ministerul Justitiei din Ungaria cere Curtii Constitutionale o opinie privind posibila neconstitutionalitate a creditelor in valuta

Ministerul Justitiei din Ungaria a cerut Curtii Constitutionale o opinie privind posibila neconstitutionalitate a creditelor in valuta, argumentand ca bancile au abuzat de pozitia lor in relatia cu. continuă pe B1

De ce ar putea Ungaria sa declare neconstitutionale creditele in valuta

Ministerul Justitiei din Ungaria a cerut Curtii Constitutionale o opinie privind posibila neconstitutionalitate a creditelor in valuta si a argumentat ca bancile au abuzat de pozitia lor in relatia cu imprumutatii sau au incalcat drepturile.

Ungaria: Creditele in valuta ar putea deveni neconstitutionale

Ministerul Justitiei din Ungaria a cerut Curtii Constitutionale o opinie privind posibila neconstitutionalitate a creditelor in valuta, argumentand ca bancile au abuzat de pozitia lor in relatia cu imprumutatii sau au incalcat drepturile consumatorilor, informeaza sursele de presa.

BNP Paribas emite obligatiuni in forinti pe piata din Ungaria

Banca franceza BNP Paribas a vandut la licitatie, prin subsidiara sa din Ungaria, obligatiuni pe trei ani la o dobanda fixa de 4,75%, informeaza Bloomberg.

Opozitia din Ucraina cere DEMISIA presedintelui si alegeri prezidentiale anticipate

Opozitia din Ucraina a reiterat, sambata, apelul privind demisia presedintelui Viktor Ianukovici si convocarea alegerilor prezidentiale anticipate, informeaza AFP, conform Mediafax. Revendicarile sunt demisia.

Opozitia din Ucraina cere alegeri prezidentiale si legislative anticipate

Opozitia din Ucraina a reiterat, astazi, apelul privind demisia presedintelui Viktor Ianukovici si convocarea alegerilor prezidentiale anticipate.

Opozitia din Ucraina cere alegeri prezidentiale si legislative anticipate.

Opozitia din Ucraina a reiterat, sambata, apelul privind demisia presedintelui Viktor Ianukovici si convocarea alegerilor prezidentiale anticipate. Iulia Timosenko a lansat un apel la organizarea de manifestatii pentru inlaturarea de la putere a dictaturii presedintelui Viktor Ianukovic Revendicarile sunt demisia ministrului de Interne, o ancheta privind violentele fortelor de ordine, convocarea de alegeri legislative si prezidentiale anticipate, a declarat Arseni Iateniuk, un lider al .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )