Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministerul Sanatatii: Sase noi cazuri confirmate de infectare cu noua tulpina britanica a coronavirusului

Antena3 Antena3,
Ministerul Sanatatii: Sase noi cazuri confirmate de infectare cu noua tulpina britanica a coronavirusului

Ministerul Sanatatii a fost informat marti de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a COVID-19 confirmate in Romania

Inca sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2au fost confirmate in Romania de Ministerul Sanatatii. Pacientii sunt trei barbati, din Bihor,Bucuresti si Ilfov.

Sase noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie

Sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania. Conform Ministerului Sanatatii, este vorba despre trei barbati si trei femei. in total, in tara noastra au fost confirmate 26 de cazuri de infectare cu tulpina britanica a noului coronavirus.

Ministerul Sanatatii face noi precizari despre starea pacientilor transferati de la Institutul Matei Bals in urma incendiului de vineri: Cate persoane se afla in stare grava

Ministerul Sanatatii a transmis, marti, noi detalii despre pacientii care se aflau in Pavilionul V de la Institutul Matei Bals in timpul incendiului de vineri si care, ulterior, au fost transferati la al.

Alte sase noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Din ce zone sunt persoanele confirmate

Ministerul Sanatatii anunta alte sase cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Astfel, bilantul in Romania a ajuns la un total de 26 de persoane confirmate.

Doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie

Doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 din Marea Britanie, linia genetica B. 7 care provin din focarul deja confirmat de la scoala nr. 28 din Bucuresti, au fost confirmate astazi de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii.

CORONAVIRUS |Peste 2.600 de noi cazuri de COVID-19, in Romania. 967 de persoane sunt in stare grava la ATI. 111 pacienti au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, in raportarea de marti, ca, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 2. 676 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, la nivel national. Distinct de cazurile nou.

Bilant pandemic: 2.668 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat sambata ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 2. 668 de.

Alte doua cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala

Ministerul Sanatatii anunta alte doua cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala, unde este deja confirmat un focar.

inca doua cazuri de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului. imbolnavirile provin din focarul de la Scoala 28

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca au fost depistate inca doua cazuri de infectie cu noul tulpina de coronavirus, varianta detectata initial in Marea Britanie. Cele doua imbolnaviriprovin.

Ancheta epidemiologica la Botosani dupa confirmarea a trei cazuri de infectare cu noua tulpina britanica de COVID-19

O ancheta epidemiologica pentru depistarea de noi cazuri de infectari cu noua tulpina britanica de COVID-19 este in curs de desfasurare in Botosani, dupa ce trei tineri au fost confirmati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )