Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministru: Ungaria sprijina aderarea Republicii Moldova la UE

Adevărul Adevărul,
Ministru: Ungaria sprijina aderarea Republicii Moldova la UE

Ungaria se afla in extremitatea estica a Uniunii Europene de aceea interesul Ungariei este ca in statele din Parteneriatul Estic sa existe pace si bunastare. Or, tot ceea se intampla in vecinatatea estica a UE are consecinte directe economice si de securitate si asupra Ungariei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ministrul de Externe al Ungariei acuza UE de imixtiune in treburile interne ale Republicii Moldova

Ministrul de Externe de la Budapesta, Peter Szijjarto, a acuzat Uniunea Europeana de imixtiune in treburile interne ale Republicii Moldova pe durata campaniei electorale pentru prezidentialele din R. Moldova. Diplomatul a dat de inteles ca seful Delegatiei UE la Chisinau, Peter Michalko, ar fi avut un comportament mai putin adecvat, care poate fi catalogat ca interventie in treburile interne.

SIEGFRIED MURESAN: Cerem Parlamentului Republicii Moldova sa respecte legea si vointa oamenilor exprimata la vot

Dupa intalnirea Delegatiei Parlamentului European pentru Relatiile cu Republica Moldova cu presedinta aleasa a Republicii Moldova, Maia Sandu, presedintele delegatiei, europarlamentarul Siegfried Muresan, a declarat ca rezultatul alegerilor prezidentiale este foarte important pentru Republica Moldova, dar este foarte important si pentru Uniunea Europeana.

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a fost testat pozitiv la COVID-19

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a fost testat pozitiv la COVID-19. Anuntul a fost facut de consilierul sefului Executivului, Boris Harea.

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Ion Chicu, prim-ministrul Republicii Moldova, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Anuntul a fost facut, marti seara, de catre consilierul sau, care a precizat ca premierul va continua sa isi.

Igor Dodon a sfidat si Curtea Constitutionala si a promulgat legea prin care serviciul secret al Republicii Moldova a fost scos de sub controlul presedintelui

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a promulgat marti legea prin care presedintele ales Maia Sandu a ramas fara Serviciul de Informatii si Securitate, trecut din subordinea sefului in statului in cea a Parlamentului, scrie Jurnal. md. Demersul lui Dodon vine la o zi dupa ce Curtea Constitutionala a suspendat actul normativ.

Igor Dodon, presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, a promulgat legea care prevede trecerea SIS in subordinea Parlamentului, desi Curtea Constitutionala a suspendat-o

Igor Dodon, presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, a promulgat legea, votata saptamana trecuta in Parlament, care prevede trecerea Serviciului de Informatii si Securitate SIS) in subordinea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )