Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta a afectat 1,3 milioane hectare din cele 2,9 milioane care au fost insamantate in toamna

B1 B1,
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta a afectat 1,3 milioane hectare din cele 2,9 milioane care au fost insamantate in toamna

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi, ca seceta a afectat 1,3 milioane de hectare din cele 2,9 milioane care au fost insamantate in toamna anului 2019. Datele sunt cuprinse in procesele verbale de. continuă pe B1

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta ca anul acesta n-a mai fost de 40-50 de ani. Suprafata calamitata este de cel putin 1,1 milioane hectare. Cele mai afectate zone sunt Moldova si Dobrogea (VIDEO)

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale,Adrian Oros, este de parere ca sectorul agricol trece prin cea mai grava seceta din ultimii 40-50 de ani. in acest context, ministrulAdrian.

Seceta a afectat aproape jumatate din suprafata insamantata asta toamna, potrivit comisiilor de evaluare

Seceta a provocat daune pe aproape jumatate dintre cele 2,9 milioane de hectare insamantate in Romania anul trecut, potrivit constatarilor facute de comisiile de evaluare, a spus joi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

VIDEO Legea anti-seceta pune Guvernul in dificultate Orban: Parlamentul iar a mai facut o nefacuta. Sa oprim populismele astea

Unele judete raporteaza suprafete afectate de seceta egale cu cele insamantate in toamna, motiv pentru care vor fi facute niste verificari, pentru ca despagubirile sa fie acordate corect si doar celor care merita, a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern ministrul agriculturii, Adrian Oros. Premierul Ludovic Orban a intervenit si el criticand legea anti-seceta aprobata recent de Parlament, care prevede acordarea unor ajutoare de stat pentru terenurile calamitate. Orban spune ca este un gest de iresponsabilitate.

CORONAVIRUS |Un angajat al Ministerului Agriculturii a fost diagnosticat cu COVID-19

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a confirmat, joi, ca un angajat al institutiei pe care o conduce a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Acesta se afla, in prezent, sub supraveghere.

Pomicultor, catre Ministrul Agriculturii: Tot ce am investit se duce pe apa sambetei cu fiecare vijelie si grindina

Un pomicultor din comuna damboviteana Malu cu Flori, situata in apropiere de Voinesti, i-a transmis supararea sa Ministrului Agriculturii, printr-o scrisoare pe Facebook. Barbatul spune ca agricultorii romani nu pot fi competitivi pe piata europeana daca stau numai la mila vremii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )