Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Agriculturii, despre scandalul cresterii preturilor din marile magazine

România Liberă România Liberă,
Ministrul Agriculturii, despre scandalul cresterii preturilor din marile magazine

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, marti, in cadrul unei emisiuni televizate, la B1 TV, referitor la scandalul preturilor crescute de unele lanturi de magazine inainte de 1 iunie,ca va prezenta, miercuri, in sedinta de Guvern, un raport comparativ privind evolutia preturilor in ultimele luni. continuă pe România Liberă

Ministrul Agriculturii, despre scandalul cresterii preturilor din marile magazine: Vom face rapoarte saptamanale privind preturile (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a vorbit marti in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre scandalul preturilor crescute de unele lanturi de magazine inainte de 1 iunie, data cand Taxa.

Nou episod in scandalul preturilor majorate: Ministrul Agriculturii se intalneste iar cu reprezentantii retailerilor (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, se intalneste marti cu reprezentantii retailerilor pentru a discuta din nou despre preturile la alimente, informeaza B1 TV. Premierul Victor Ponta a declarat ca nu.

Ministrul Agriculturii va discuta luni cu reprezentantii retailerilor despre situatia preturilor la alimente

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va discuta, luni la ora 12, in Parlament, cu producatorii, cu procesatorii si cu reprezentantii retailerilor despre situatia preturilor la alimente, informeaza B1 TV. in .

Ministrul Agriculturii, discutii cu reprezentantii retailerilor despre preturile la alimente

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, va discuta, luni la ora 12, in Parlament, cu producatorii, procesatorii si cu reprezentantii retailerilor despre situatia preturilor la alimente, potrivit B1 TV.

Ministrul Agriculturii sustine ca a fost in vizita la hypermarket, nu in actiune de control si verificare a preturilor. Ce l-a determinat pe ministrul agriculturii sa faca un pas inapoi

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca, saptamana trecuta, a mers in control la hypermarket-uri, insa ulterior s-a corectat, spunand ca actiunea sa a fost de fapt o vizita pentru discutii cu marii retaileri.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, intrebat in ce rubrica sa treaca produsele stricate producatorii care vand in piata: Va trebui trecuta la cantitate vanduta/ Nu se supune procesului de impozitare

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa pe tema noii legi a pietelor ca producatorii ar trebui sa treaca cantitatea de produse care se strica in timpul comercializari in aceeasi rubrica din carnetul de comercializare in care se trec si produsele vandute. Ministrul sustine ca pentru minister nu este importanta cantitatea vanduta pentru ca nu se supune procesului de impozitare, ci cat se produce si cat se comercializeaza. Practic, Daniel Constantin ii indeamna pe produactori sa inscrie in carnetul de comercializare informatii nereale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )