Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Apararii, Gabriel Les: Miscarile Rusiei, monitorizate foarte atent

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii, Gabriel Les: Miscarile Rusiei, monitorizate foarte atent

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a declarat, miercuri, la Punctul de intalnire, ca miscarile Rusiei sunt monitorizate foarte atent, alaturi de ceilalti aliati NATO. Va dati seama ce s-ar fi. continuă pe Antena3

Ministrul Gabriel Les, despre atmosfera din CSAT: Exista tensiune intre Iohannis si Dancila

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a afirmat, miercuri, la Punctul de intalnire, ca a existat o oarecare tensiune in cadrul sedintei CSAT intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica.

Ministrul Apararii: Mogherini a spus ca Romania este pregatita sa preia presedintia Consiliului UE

Ministrul Apararii, Gabriel Les a declarat, miercuri, la Punctul de intalnire, ca inaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini i-a spus ca este de.

Ministrul Gabriel Les anunta ca nu va prelungi mandatul lui Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Apararii

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a anuntat miercuri seara, la Antena 3, ca nu va prelungi mandatul actualului sef al Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca, care se incheie in 31 decembrie 2018.

IN CADRUL INTALNIRII CU FEDERICA MOGHERINI: Gabriel Les a exprimat sustinerea Romaniei pentru consolidarea UE

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a avut o intrevedere, astazi, la Bruxelles, cu inaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, context in care a exprimat sustinerea Romaniei pentru consolidarea profilului UE in domeniul securitatii si apararii, pe coordonatele de complementaritate si sinergie actionala cu NATO.

Ministrul Gabriel Les: NATO lauda militarii romani

Ministrul apararii nationale, Gabriel Les a avut marti, la Cartierul General al Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, o intrevedere cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg. Agenda discutiilor cu.

Ministrul Apararii, intalnire cu secretarul general al NATO

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a avut astazi la Cartierul General al Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, o intrevedere cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )