Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Apararii: Presedintele este liber sa puna etichete pe cine doreste

Adevărul Adevărul,
Ministrul Apararii: Presedintele este liber sa puna etichete pe cine doreste

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a declarat luni la Romania TV ca nu intentioneaza sa raspunda atacurilor presedintelui Basescu la adresa lui, subliniind ca va participa in continuare la sedintele CSAT. continuă pe Adevărul

Ministrul apararii ataca CSAT si Strategia Nationala de Aparare.

Intr-un episod care poate fi calificat drept bizar, ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, s-a lansat ieri, cu prilejul unei conferinte pe teme de securitate desfasurata la Academia Romana, intr-o serie de atacuri la adresa Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si a Strategiei Nationale de Aparare. Atacurile au atras replica virulenta a consilierului prezidential pentru securitate nationala, Iulian Fota, aflat in sala, care l-a acuzat la randul sau pe Dobritoiu ca raspandeste minciuni .

Ministrul Apararii: Guvernul va aloca anual 0,1% din PIB pentru avioanele multirol

Guvernul va aloca anual 0,1% din PIB pentru achizitia de avioane multirol, program derulat pe o perioada de cinci ani, a declarat luni ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, citat de Agerpres. El a dat asigurari ca se vor gasi resurse financiare pentru cumpararea de avioane multirol.

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu: La revizuirea Constitutiei, sa modificam si Legea CSAT. Poate schimbam si denumirea

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a sustinut, luni, ca, odata cu modificarea Constitutiei, ar trebui sa se propuna si modificarea legii de functionare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) si chiar denumirea acestei structuri, transmite Mediafax.

Dispute intre ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, si consilierul prezidential Iulia Fota, la o dezbatere la Academia Romana. Cei doi au parasit sala

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, si consilierul prezindential Iulian Fota au avut un schimb dur de replici, luni, in Aula Academiei Romane, pe tema strategiei nationale de aparare, primul criticand continutul documentului, iar celalalt acuzandu-l pe ministru de minciuna si politizare, potrivit Mediafax.

Ministrul Apararii israelian, Ehud Barak, se retrage din politica dupa alegerile din ianuarie

Ministrul Apararii al Israelului, Ehud Barak, a anuntat ca se retrage din viata politica, insa va ramane in functie pana dupa alegerile din 22 ianuarie, relateaza Reuters, care catalogheaza anuntul drept o surpriza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )