Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Educatiei, anunt trist dupa redeschiderea scolilor. Ce se va intampla cu elevii daca vor aparea focare de Covid-19

Playtech Playtech,
Ministrul Educatiei, anunt trist dupa redeschiderea scolilor. Ce se va intampla cu elevii daca vor aparea focare de Covid-19

Redeschiderea scolii a avut loc intr-un cadru tensionat, dat fiind faptul ca exista multe riscuri de dezvoltare a unor focare de Covid-19, ceea ce ar conduce la o noua supraaglomerare a sectiilor ATI. Sorin Cimpeanu a fost rugat sa lamureasca situatia celui de-al doilea semestru scolar, in conditiile in care va aparea un nou val . continuă pe Playtech

Ce va fi dupa redeschiderea scolilor

Interesul major ne impune sa redeschidem scolile, cu pretul sanatatii si al vietii, fara sa luam in seama, ba chiar sa ignoram ca guvernarea aceasta pe genunchi poate avea consecinte extrem de grave asupra tuturor. Mai putin asupra ganditorilor si facatorilor de astfel de ordine ministeriale, care au avutau grija sa nu-si asume nici un fel de responsabilitate morala si juridica, daca se intampla ceva dupa redeschiderea scolilor!.

UPDATE Redeschiderea scolilor: Peste 8.000 de copii si peste 1.000 de profesori cu certificate medicale. Cimpeanu: Acest numar va creste cu siguranta Prezenta scazuta in licee

Peste 8. 000 de elevi si peste 1. 000 de cadre didactice au prezentat certificate medicale pentru a continua cursurile in online, dar acest numar va creste cu siguranta, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Peste 2,13 milioane de copii din totalul de 2. 275 de elevi si prescolari s-au putut intoarce luni in banci, iar Cimpeanu afirma ca prezenta a fost una mare in randul copiilor de gradinta si al celor din ciclul primar, in timp ce in licee prezenta a fost una mai scazuta.

Ministrul Educatiei, declaratie neasteptata inainte de redeschiderea scolilor, planificata luni

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a admis ca pierderile provocate procesului educational de restrictiile pandemice nu vor putea fi recuperate in totalitate.

Ministrul Educatiei: Nu are rost sa incercam sa schimbam infrastructura scolara de vineri pana luni, o infrastructura care n-a putut sa fie schimbata in cateva zeci de ani (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri, cu trei zile inainte de redeschiderea scolilor, ca nu are rost sa incercam sa schimbam infrastructura scolara de vineri pana.

Consiliul Elevilor: Redeschiderea scolilor si a universitatilor in conditii de siguranta - in continuare o nebuloasa

Consiliul National al Elevilor si Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania afirma ca redeschiderea scolilor si a universitatilor in conditii de siguranta este in continuare o nebuloasa, criticand procesul birocratic pe care unitatile de invatamant trebuie sa il parcurga pentru redeschidere si unele dintre prevederile ordinului comun.

Organizatiile de elevi si studenti critica lipsa de consultare din partea autoritatilor: Redeschiderea scolilor si a universitatilor, in continuare o nebuloasa

Consiliul National al Elevilor si Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania au transmis vineri un comunicat de presa in care critica lipsa unui dialog social mai larg in realizarea ordinului ministerial pentru redeschiderea scolilor si universitatilor din 8 februarie.

Raed Arafat: E posibila o crestere a numarului de cazuri de COVID-19 odata cu redeschiderea scolilor. Trebuie sa respectam masurile si mergem in paralel cu vaccinarea

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca e posibil sa creasca numarul de infectari cu coronavirus, odata cu redeschiderea scolilor, dar ramane de.

Emil Boc: Discutia despre redeschiderea scolilor, una strategica. Nu putem sacrifica generatia de azi din punct de vedere educational la nesfarsit (VIDEO)

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a explicat ca discutia autoritatilor cu privire la redeschiderea scolilor a fost una strategica. Fostul premier spune ca doua elemente au inclinat balanta.

Ministrul Educatiei: Nu se elimina transportul gratuit pentru elevi Sunt discutii pentru ca studentii sa aiba acces la calatorii gratuite pe calea ferata

Nu se elimina transportul gratuit pentru elevi, iar in ceea ce priveste studentii sunt discutii la nivelul Ministerului Transporturilor pentru acces la calatorii gratuite pe calea ferata, a declarat luni ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Nu a luat nimeni in considerare eliminarea totala a gratuitatii, a precizat Cimpeanu.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Este foarte greu de crezut ca vom putea recupera tot

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recunoaste ca, pe timpul pandemiei, din cauza mutarii cursurilo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )