Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ministrul Educatiei: Nu se elimina transportul gratuit pentru elevi Sunt discutii pentru ca studentii sa aiba acces la calatorii gratuite pe calea ferata

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei: Nu se elimina transportul gratuit pentru elevi Sunt discutii pentru ca studentii sa aiba acces la calatorii gratuite pe calea ferata

Nu se elimina transportul gratuit pentru elevi, iar in ceea ce priveste studentii sunt discutii la nivelul Ministerului Transporturilor pentru acces la calatorii gratuite pe calea ferata, a declarat luni ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Nu a luat nimeni in considerare eliminarea totala a gratuitatii, a precizat Cimpeanu. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei a semnat ordinul. Totul se schimba pentru elevi la examenele de Evaluare Nationala si Bacalaureat

Ministrul Educatiei vine cu un ordin care-i vizeaza direct pe elevii care se pregatesc de Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Ministrul Educatiei a iesit la declaratii vineri pentru a da.

Ministrul Educatiei: 149 de localitati se incadreaza in scenariul rosu. 903 localitati din Romania sunt in scenariul galben (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca 149 de localitati se incadreaza in scenariul rosu, alte 903 sunt incluse in scenariul galben, iar restul se afla in scenariul verde. Pe 8 februarie.

Programa pentru examenenele nationale, modificata. Ministrul Educatiei: Toti elevii care vor sustine Evaluarea Nationala si Bacalaureatul vor sti exact care este tematica de examen (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca materia pentru examenele nationale din acest an va fi adaptata, urmand a se tine cont de perioada in care elevii au invatat in sistem online. in acest sens.

Ministrul Educatiei, anunt trist dupa redeschiderea scolilor. Ce se va intampla cu elevii daca vor aparea focare de Covid-19

Redeschiderea scolii a avut loc intr-un cadru tensionat, dat fiind faptul ca exista multe riscuri de dezvoltare a unor focare de Covid-19, ceea ce ar conduce la o noua supraaglomerare a sectiilor ATI. Sorin Cimpeanu a fost rugat sa lamureasca situatia celui de-al doilea semestru scolar, in conditiile in care va aparea un nou val .

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Este foarte greu de crezut ca vom putea recupera tot

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recunoaste ca, pe timpul pandemiei, din cauza mutarii cursurilo.

Ministrul Educatiei: Nu are rost sa incercam sa schimbam infrastructura scolara de vineri pana luni, o infrastructura care n-a putut sa fie schimbata in cateva zeci de ani (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri, cu trei zile inainte de redeschiderea scolilor, ca nu are rost sa incercam sa schimbam infrastructura scolara de vineri pana.

Ministrul Educatiei: Elevii cu simptome de COVID sa nu mearga la scoala, nu se pun absente

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca elevii care vor avea simptome specifice Covid-19 trebuie doar sa anunte la scoala si pot sta acasa, fara sa li se puna absente.

Studentii critica intentia Guvernului de a limita transportul gratuit

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania critica ferm pozitia premierului Florin Citu de a discuta limitarea transportului gratuit al studentilor si solicita Guvernului incetarea imediata a acestor demersuri.

Se gandeste ministrul Educatiei la anularea examenelor nationale de absolvire?

Asa se pare. Spuneam in articolul de ieri ca exista patru variante pentru examenele de absolvire din vara aceasta: subiecte foarte usoare, elevii sunt lasati sa copieze, procentul de promovare va fi 20-30%, sau se anuleaza examenele nationale. in primele doua situatii facem de ras scoala romaneasca, iar anularea examenelor nationale s-a practicat in multe tari, dupa doar un semestru pierdut.

Ministrul Educatiei cere sprijinul autoritatilor locale

Autoritatile au intrat in alerta inainte de revenirea elevilor in scoli. Experienta ultimului an a demonstrat ca lucrurile pot scapa foarte usor de sub control daca regulile nu sunt respectate cu sfintenie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )