Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Educatiei, despre scoala facuta acasa: Exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei, despre scoala facuta acasa: Exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri

Ministrul Educatiei Mircea Dumitru a declarat intr-o emisiune la Digi 24, referindu-se la sistemul homeschooling scoala acasa), ca exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri pe care si le asuma parintii atunci cand aleg pentru copiii lor acest sistem. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei, despre sistemul home schooling: Exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri pe care ti le asumi ca parinte

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei, a declarat ca daca parintii opteaza pentru sistemul home schooling scoala acasa) vor exista anumite riscuri pe care vor trebui sa si le asume atunci cand aleg pentru.

Homeschooling-ul in Romania! Cum vede ministrul Educatiei initiativa parintilor de a-si scoli copiii acasa

Ministrul Educatiei Mircea Dumitru a declarat vineri seara, la un post de televiziune, referindu-se la sistemul homeschooling scoala acasa) ca exista aspecte pozitive, dar si anumite riscuri pe care si le asuma.

Ministrul Educatiei doreste un Bacalaureat diferentiat

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru pledeaza pentru introducerea unui examen de bacalaureat diferentiat. Despre aceasta masura s-a mai vorbit, dar de fiecare data imediat dupa afisarea rezultatelor, cand toata lumea era nemultumita din cauza numarului mare de absolventi care rateaza acest examen important. Mircea Dumitru a sustinut, in direct la TV, ca o astfel de diferentiere ar fi in sprijinul elevilor: Lucram de foarte mult timp la ideea aceasta de a largi putin orizontul filierelor scolare pe care le avem.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )