Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei: Directorul Scolii Sinoe, responsabil in cazul invatatoarei cercetate pentru proxenetism

Hotnews Hotnews,
Ministrul Educatiei: Directorul Scolii Sinoe, responsabil in cazul invatatoarei cercetate pentru proxenetism

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat sambata ca , in opinia sa, directorul scolii din localitatea constanteana Sinoe, unde preda invatatoarea cercetata pentru proxenetism, are o responsabilitate in acest caz pentru ca ar fi trebuit sa isi cunoasca mai bine subordonatii si sa observe eventualele derapaje, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ecaterina Andronescu: Directorul Scolii Sinoe, RESPONSABIL in cazul invatatoarei ...

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, considera ca directorul scolii din localitatea constanteana Sinoe, unde preda invatatoarea cercetata pentru proxenetism, are o responsabilitate in acest caz pentru ca ar fi trebuit sa isi cunoasca mai bine subordonatii si sa observe eventualele derapaje, potrivit Mediafax. Andronescu a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Constanta, ca aceasta situatie trebuie sa reprezinte un semnal pentru toti directorii unitatilor de invatamant, care .

Ar fi o abandonare totala a calitatii invatamantului. Ministrul Educatiei sustine pastrarea clasei a IX-a la liceu

Ministerul Educatiei nu vrea sa lase clasa a IX-a la gimnaziu, asa cum prevede legea promovata de fostul ministru Daniel Funeriu. Ecaterina Andronescu sustine ca va lua masuri sa fie pastrata clasa a IX-a la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )