Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei sustine ca este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste

România Liberă România Liberă,
Ministrul Educatiei sustine ca este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste, insa a subliniat ca atunci cand spune acest lucru nu se refera si la auxiliarele didactice. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei: Este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, afirma ca este dreptul profesorului sa foloseasca orice auxiliar curricular isi doreste. Pop a declarat joi la Antena 3 ca atunci cand spune acest lucru.

EXCLUSIV. Cum isi analizeaza Liviu Pop, ministrul Educatiei, propriile perle

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a oferit de-a lungul timpului numeroase perle. Parcursul politic al ministrului a fost presarat cu numeroase gafe, a aratat Radu Tudor, joi seara, la Punctul.

Ministrul Educatiei: In 10 octombrie vom avea 90% dintre manualele de clasa V-a

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca pe 10 octombrie 90% dintre manualele de clasa V-a vor fi pe bancile elevilor.

Nicolae Manolescu, despre Liviu Pop, ministrul Educatiei: personaj tragi-comic, plin de agramatism

Criticul literar Nicolae Manolescu a apreciat, intr-un interviu pentru RFI, ca actualul Guvern seamana tot mai mult cu executivul din regimul comunist, facand referire la tendinta de etatizare a Educatiei prin introducerea manualului unic. De asemenea, criticul literar l-a caracterizat pe ministrul Educatiei Liviu Pop ca fiind un personaj tragi-comic, plin de agramatism.

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. Ce a spus Liviu Pop in plenul Senatului - VIDEO

Ministrul Educatiei se face de ras din nou. in timpul dezbaterilor din plenul Senatului, Liviu Pop s-a incurcat in termeni. in viata exista, ca si in politica,.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Greselile se pot corecta, dar erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta,.

Greselile se pot corecta, erorile nu. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, o noua palma data limbii romane

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a dat lovitura cu o noua greseala gramaticala. Desi se afla in fruntea Ministerului Educatiei, si ar trebui sa fie un exemplu in ceea ce priveste limba.

Mihai Margineanu, mesaj despre ministrul Educatiei: Pare nemultumit de educatia lui intelectuala

Mihai Margineanu a publicat unmesaj despre ministrul Educatiei, Liviu Pop, dupa ce in prima saptamana de scoala, copiii de clasa a V-a au primit doar manualulde sport. Se mira.

Liviu Pop, inca o gafa: in viata, ca si in politica, exista greseli si exista erori. Este esential insa faptul ca greselile se pot corecta, erorile nu

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor asupra motiunii simple, ca in viata exista greseli si erori si greselile se pot corecta, dar erorile nu.

Surse: Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si cel de la Sanatate, Florian Bodog, ar putea fi demisi din Guvern. Reactia lui Dragnea

Potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea ar vrea inlocuirea acestuia, pe motiv ca strica imaginea Guvernului. Pe lista demiterilor s-ar putea afla si ministrul Sanatatii, Florian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )