Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la cinci ani

Adevărul Adevărul,
Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la cinci ani

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, sustine ca toti copiii de cinci ani ar trebui sa mearga la gradinita, la grupa mare, inainte de clasa pregatitoare, propunere pe care o va prezenta Parlamentului. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la 5 ani

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, sustine ca toti copiii de 5 ani ar trebui sa mearga la gradinita, la grupa mare, inainte de clasa pregatitoare, propunere pe care o va prezenta Parlamentului.

invatamantul obligatoriu va incepe de la varsta de cinci ani? Dorinta ministrului Educatiei mai are nevoie de aprobarea Parlamentului

Invatamantul obligatoriu ar putea incepe de la varsta de cinci ani. Este ideea pe care vrea sa o puna in practica ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Cel mai tarziu din 2015, parintii ar putea fi obligat.

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, vrea ca gradinita sa fie obligatorie pentru copiii de 5 ani

Ministrul Educatiei a anuntat ca trebuie modificata varsta la care copiii sunt obligati sa intre in sistemul de educatie. Intr-un an, maxim doi - maxim doi, ar trebui sa ne ducem in Parlament si sa spunem: este obligatoriu sa fii la gradinita la 5 ani si sa participi la grupa mare, dupa care sa intri in clasa pregatitoare, a declarat ministrul Remus Pricopie la Digi 24.

Pedeapsa judecatorului Dumitru Rebegea de la Tribunalul Prahova, micsorata la cinci ani si jumatate cu executare

Pedeapsa fostului presedinte al Sectiei Penale a Tribunalului Prahova, Dumitru Rebegea, condamnat in februarie 2012 pentru coruptie, a fost micsorata de la sapte ani la cinci ani si jumatate de inchisoare cu executare. Decizia de astazi a Instantei Supreme este una definitiva. in 2009, judecatorul Rebegea a fost suspendat din magistratura.

Neymar confirma ca va semna cu Barcelona pentru cinci ani

Atacantul brazilian Neymar da Silva Junoir, care a anuntat ca va juca din sezonul viitor la FC Barcelona, va semna, luni, un contract pe cinci ani cu formatia catalana, informeaza site-ul oficial al gruparii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )