Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Energiei: Romania are sistemul energetic cel mai solid din regiune, dar este slabit de sectorul minier

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Energiei: Romania are sistemul energetic cel mai solid din regiune, dar este slabit de sectorul minier

Sistemul energetic al Romaniei este cel mai solid din regiune, insa sectorul are vulnerabilitati interne generate de minerit si de productia de electricitate in termocentralele pe carbune, domenii care au inceput un proces de reasezare, a. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Energiei: Sistemul energetic din Romania este cel mai solid din regiune, dar este slabit de sectorul minier

Romania are cel mai solid sistem energetic din regiune, insa sectorul are vulnerabilitati interne generate de minerit si de productia de electricitate in termocentralele pe carbune, domenii care au inceput un proces de restructurae, a declarat Victor Grigorescu, ministrul Energiei.

Ministrul Energiei: Daca ar fi fost continuate livrarile de la Compania Nationala a Uraniului catre Nuclearelectrica, nu ar fi fost bine pentru siguranta Romaniei

Situatia Companiei Nationale a Uraniului este unul dintre cele mai rasunatoare esecuri din sistem, un esec la nivelul managementului si al politicilor publice, a declarat Victor Grigorescu, ministrul energiei. Acesta a mai spus ca se insala cei care considera ca ar fi trebuit continuate livrarile de combustibil nuclear de la CNU catre Nuclearelectrica, deoarece nu ar fi fost bine pentru siguranta Romaniei.

Forum Intact Media Group: Romania are 0% absorbtie de fonduri europene pentru exercitiul bugetar 2014-2020

Romania are 0% absorbtie de fonduri europene pentru exercitiul bugetar 2014-2020, tara noastra riscand sa piarda fondurile alocate daca institutiile statului nu vor lua masuri, este concluzia Fo.

Jocuri de putere in auto: Nissan cumpara 34% din Mitsubishi si devine cel mai mare actionar

Scandalul testelor de emisii consum trucate de Mitsubishi pentru unele masini ale marcii proprii si pentru autovehicule Nissan genereaza o situatie surpriza: Nissan a decis sa cumpere 34% dintre actiunile Mitsubishi companie si rivala si partenera in acelasi timp. Astfel, Nissan devine cel mai mare actionar in cadrul Mitsubishi, informeaza presa de business internationala.

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, se reprofileaza. Acesta va produce imbracaminte

Kalashnikov, cel mai cunoscut producator de pusti de asalt AK-47, va produce imbracaminte, iar prima colectie va fi prezentata in luna septembrie. Gigantul rus in domeniul armamentului, care.

Vicepresedintele american, Joe Biden: Cred ca as fi fost cel mai bun presedinte al SUA (VIDEO)

Vicepresedintele Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat miercuri ca daca s-ar fi inscris in cursa electorala din acest an, ar fi devenit cel mai bun presedinte al SUA, informeaza ABC.

Cel mai bun vin al micilor producatori din Alba laGala Vinurilor 2016:Plebanos din podgoria Logos Aiud

Cel mai bun vin din Alba este un demisec Plebanos produs de producatorul Logos SRL din Aiud. Competitia organizata de Asociatia Tara Vinului a reunit 20 de mici producatori din judet care au propus un numar de 46 de vinuri.

VIDEO Fast Furious 8 promite sa fie cel mai exotic din serie. E filmat in Cuba

Fast Furious 8, al optulea film din seria Fast Furious, promite sa fie cel mai exotic si inedit de pana acum, avand o parte din actiune filmata in Cuba. Iata ca la nici un an de la reluarea relatiilor diplomatice dintre Statele Unite ale Americii SUA) si Cuba, una dintre productiile cinematografice importante ale americanilor ajung sa fie filmate pe pamant cubanez.

SONDAJ Ce sector din industria auto apreciati cel mai mult?

Complexitatea industriei auto a crescut pe masura ce masinile au devenit mai sofisticate si vrem sa aflam de la voi, cititorii ce sector al industriei apreciati cel mai mult. Design, inginerie sau productie? Marketing sau servicii post-vanzare?.

Vom salva, intr-un fel sau altul, Complexul Energetic Hunedoara de la faliment

Riscul de faliment in privinta Complexului Energetic Hunedoara a existat inca de la inceput, dar, intr-un fel sau altul, compania va fi salvata, fiind identificate deja solutii concrete, a declarat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )