Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Ministrul Finantelor a prezentat facilitatile fiscale pregatite pentru restantieri. Ce scenarii sunt?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Finantelor a prezentat facilitatile fiscale pregatite pentru restantieri. Ce scenarii sunt?

Amnistia fiscala, anuntata de actualul ministru al Finantelor de mai bine de un an, prinde contur. Eugen Teodorovici a prezentat un plan pe doua scenarii pentru acordarea unor facilitati fiscale contribuabililor cu datorii, inclusiv. continuă pe Wall-Street Ro

ANALIZA Ordonanta facilitatilor din constructii se aplica din 20 iulie. Documentul extinde, reformuleaza si clarifica modul in care sunt acordate facilitatile fiscale. Vezi in text si alte facilitati fiscale primite de salariatii din constructii

Asa cum HotNews a scris aici, vineri a aparut in Monitorul Oficial OUG nr. 432019 care extinde, reformuleaza si clarifica modul in care sunt acordate facilitatile fiscale pentru salariatii angajati in sectorul constructiilor. De asemenea, sunt reformulate si clarificate mai multe domenii reglementate de OUG nr. 1142018, cum sunt programele de finantare a unor proiecte din mediul rural, programele de dezvoltare a unor statiuni balneare sau procedurile privind parteneriatul public-privat. Ordonanta se aplica incepand cu data de 20 iulie 2019. Vezi in text si alte facilitati fiscale in domeniul constructiilor, primite de salariati.

Ministrul Finantelor, proiect pentru esalonarea datoriilor de la ANAF. Unele pot fi chiar sterse

Un proiect care prevede restructurarea financiara si esalonarea datoriilor pe care bugetarii le au la ANAF a fost pus in dezbatere publica de catre Ministerul de Finante. Ministrul Eugen Teodorovici a precizat ca nu este vorba de amnisitie fiscala si a oferit mai multe detalii despre aceasta propunere legislativa. Proiect pentru esalonarea datoriilor de la .

Ministrul Finantelor, plan ambitios de eliminare a supra-accizei la carburanti

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat ca va discuta cu premierul Viorica Dancila legat de scoaterea accizei la combustibil si efectele unei astfel de masuri, in conditiile in care acest subiect a.

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )