Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, invitat la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, invitat la Sinteza zilei

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, este invitat la emisiunea Sinteza zilei, miercuri, la Antena 3. Guvernul a aprobat, miercuri, prin modificarea Codului fiscal, o serie de masuri privind impozitul pentru. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, explicatii in premiera la Sinteza zilei: Spuneam de la inceput daca exista riscul ca salariile sa scada

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, ofera explicatii privind principalele schimbari aduse Codului Fiscal modificat miercuri prin OUG. Guvernul a aprobat, miercuri, prin modificarea Codului fiscal, o serie.

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, explicatii in premiera la Sinteza zilei: Spuneam de la inceput daca exista riscul ca salariile sa scada

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a oferit explicatii privind principalele schimbari aduse Codului Fiscal modificat miercuri prin OUG. Guvernul a aprobat, miercuri, prin modificarea Codului fiscal, o.

Motivul pentru care premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Finantelor Publice

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat pe ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, ca prin modificarile care vizeaza Codul fiscal a reusit sa enerveze mai multe sucursale ale unor banci, care le-au dat liber.

Ionut Misa: Venitul net al angajatului va creste, iar angajatorul nu va plati mai multi bani la buget

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa a declarat ca modificarile din Codul Fiscal vor duce la cresterea veniturilor nete ale angajatilor, in timp ce companiile nu vor plati mai multi bani la buget.

VIDEO Cum a refuzat ministrul Finantelor sa explice de ce guvernul nu respecta promisiunile de marire a salariilor nete ale bugetarilor cu 20%, de marire a pensiilor si neimpozitare a veniturilor mici de la 1 ianuarie 2018

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, a refuzat sa raspunda miercuri cum le explica votantilor PSD ca guvernul nu si-a respectat promisiunile din campanie si din programul de guvernare, potrivit carora de la 1 ianuarie 2018 urma sa creasca salariile bugetarilor cu 20%, sa creasca toate pensiile, iar impozitul pe veniturile sub 2. 000 de lei sa fie zero.

Ionut Misa, salvat de colegi: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor a fost respinsa

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a fost aparat de colegii din coalita de Guvernare. Senatorii au respins luni, prin vot motiunea simpla depusa de opozitie si intitulata.

Ministrul Finantelor pune presiune asupra companiilor: Va publica lunar o lista neagra a firmelor

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a anuntat miercuri seara ca institutia pe care o conduce va publica in fiecare luna o lista neagra a primelor 500 de companii care nu isi platesc contributiile,.

Ministrul Finantelor, apel catre protestatari: Cititi ordonanta si ganditi singuri

Dupa protestele de amploare din Piata Victoriei din cauza masurilor anuntate pentru modificarea Codului Fiscal, ministrul de Finante, Ionut Misa, a facut in cadrul unei conferinte de presa un apel catre.

Ionut Misa, despre modificarile aduse Codului Fiscal: Este un subiect puternic dezbatut, prevazut in programul de guvernare al lui Tudose

Diminuarea impozitului pe venit pentru salariati va avea un impact major: 4,8 milioane de salariati vor beneficiaza de reducere, se vor opera reduceri si pentru veniturile din chirii, dobanzi, a amintit ministrul de Finante, Ionut Misa.

Ministrul de Finante, Ionut Misa: Premierul mi-a spus ca ordonanta privind Codul Fiscal va fi discutata miercuri in Guvern

Proiectul de Ordonanta privind modificarea Codului fiscal va fi discutat in sedinta de Guvern de miercuri, inclusiv cu transferul contributiilor de la angajator la angajat, a declarat luni, la Parlament,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )