Libnet.ro
UNICEF

21:01

Ministrul francez de Externe: in Siria a fost utilizat de mai multe ori gaz sarin

B1 B1,
Ministrul francez de Externe: in Siria a fost utilizat de mai multe ori gaz sarin

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a declarat marti ca exista informatii sigure ca in Siria a fost utilizat gaz sarin de mai multe ori, scrie alarabiya. net. Analizele efectuate de un. continuă pe B1

Franta are informatii sigure ca in Siria a fost utilizat de mai multe ori GAZ SARIN

Franta sustine ca in Siria a fost utilizat gaz sarin de mai multe ori, anunta ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, fara a oferi detalii, relateaza AFP. Analizele efectuate de un.

E stare de ALERTA in mai multe tari din Europa din cauza inundatiilor. Cel putin 10 oameni si-au pierdut viata

Inundatiile au pus in alerta toate tarile din Europa Centrala. Cel putin zece oameni si-au pierdut viata, alti cativa sunt dati disparuti si mii de familii au fost evacuate, mai ales in Germania,.

Mai multe persoane, arestate in Iran pentru ca au afisat portrete ale unui lider al opozitiei.

Mai multe persoane au fost arestate la Teheran pentru ca au afisat portrete ale unui lider al opozitiei, Mir Hossein Moussavi, in cursul unei reuniuni a candidatului moderat la prezidentiale Hassan Rohani, relateaza presa iraniana, citata de AFP, potrivit Mediafax. Potrivit site-urilor de stiri Nasimonline. ir si Alef. ir, sapte sustinatori ai lui Rohani au fost arestati in cursul reuniunii desfasurate in Moscheea Jamaran. Moussavi, candidat reformist in scrutinul prezidential din 2009, se afla .

Presedintele PNL Suceava a sesizat mai multe nereguli la conferinta de alegeri TNL Suceava

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a sesizat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, mai multe nereguli, printre acestea si ca 49 de organizatii locale TNL nu au fost convocate, liderul TNL spunand ca situatia va fi analizata de Curtea de Arbitraj.

Presedintele PNL Suceava a sesizat mai multe nereguli la conferinta de alegeri TNL Suceava.

Presedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, a sesizat, sambata, la Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, mai multe nereguli, printre acestea si ca 49 de organizatii locale TNL nu au fost convocate, liderul TNL spunand ca situatia va fi analizata de Curtea de Arbitraj, scrie Mediafax. Presedintele PNL Suceava a spus, in discursul prilejuit de Conferinta judeteana de alegeri TNL Suceava, ca l-a pus pe ganduri faptul ca nu a fost invitat in prezidiu. Un lucru care m-a pus pe .

Un transport agabaritic va ocupa carosabilul pe mai multe drumuri nationale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) informeaza ca, in perioada 04 - 06 iunie, o societate comerciala va efectua un transport agabaritic care va ocupa intreaga parte carosabila pe mai multe drumuri nationale.

Mai multe parcari din zona centrala se inchid pe perioada Festivalului International de Teatru

Mai multe parcari din zona central a Sibiului vor fi inchise intre 7 si 19 iunie, perioada de desfasurare a celei de-a XX-a editii a Festivalului international de Teatru.

O rupere de nori a facut prapad in Vaslui. Mai multe drumuri comunale, distruse din cauza ploilor

Ploile cazute in ultimele zile au distrus mai multe drumuri comunale din judet, spre disperarea oamenilor, care se plang ca s-au saturat sa inoate prin noroaie.

Gazul se opreste marti pe mai multe strazi din Sibiu

Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat marti pe mai multe strazi din municipiul Sibiu. Reluarea alimentarii cu gaz va fi reluata incepand cu ora 17:00.

Mai multe rachete trase din Siria au cazut in estul Libanului: Nu s-au inregistrat victime

Siria a tras, sambata, patru rachete care au cazut in estul Libanului, fara sa provoace vreo victima, a declarat o srusa din domeniul securitatii, citata de AFP. Rachetele au ajuns in sectorul dintre.

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )