Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministrul francez de Interne considera ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Antena3 Antena3,
Ministrul francez de Interne considera ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in. continuă pe Antena3

Ministrul francez de Interne considera ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic, relateaza Le Figaro, in editia electronica.

Ministrul francez de Interne: Problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic. Este.

Ministrul francez de Interne: Romii sa se intoarca in Romania sau Bulgaria.

Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, a declarat marti pentru postul de radio France Inter ca problema romilor nu poate fi rezolvata prin insertie sociala, deoarece numarul celor care vor sa se integreze in Franta este mic, relateaza Le Figaro, potrivit Mediafax. Este iluzoriu sa ne gandim ca vom rezolva problema populatiei rome prin insertie sociala, a declarat marti ministrul francez de Interne Manuel Valls pentru France Inter, asigurand ca doar o minoritate a romilor vrea sa se .

Unii socialisti francezi critica declaratiile lui Valls privind problema romilor.

Membri ai Partidului Socialist francez au criticat declaratiile ministrului de Interne, Manuel Valls, privind problema romilor, considerandu-le drept obositoare, relateaza Mediafax. Sandrine Mazetier, insarcinata de Partidul Socialist PS) cu problemele imigrarii si vicepresedinta a Adunarii Nationale franceze, s-a declarat surprinsa de afirmatiile lui Manuel Valls, ironizand ca ministrul de Interne are integrat in creierul sau un institut de sondaje, scrie saptamanalul francez Le .

Oficiali francezi: Romania si Bulgaria NU POT INTRA in spatiul Schengen atata timp cat problema romilor nu este rezolvata

Presedintele UMP Jean-Francois Cope a declarat ca Romania si Bulgaria nu pot intra in spatiul Schengen atat timp cat problema circulatiei romilor nu este rezolvata, o pozitie similara cu cea a lui Marine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,419 seconds )