Libnet.ro
UNICEF

22:01

Unii socialisti francezi critica declaratiile lui Valls privind problema romilor.

România Liberă România Liberă,
Unii socialisti francezi critica declaratiile lui Valls privind problema romilor.

Membri ai Partidului Socialist francez au criticat declaratiile ministrului de Interne, Manuel Valls, privind problema romilor, considerandu-le drept obositoare, relateaza Mediafax. Sandrine Mazetier, insarcinata de Partidul Socialist PS) cu problemele imigrarii si vicepresedinta a Adunarii Nationale franceze, s-a declarat surprinsa de afirmatiile lui Manuel Valls, ironizand ca ministrul de Interne are integrat in creierul sau un institut de sondaje, scrie saptamanalul francez Le . continuă pe România Liberă

Victor Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen: Luati-o incet, este campanie electorala

Premierul Victor Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax.

Ce a spus Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen.

Premierul Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax. Luati-o incet, e campanie electorala. S-a terminat campania din Germania, incepe cea din Franta, ce sa facem. De aia sunt liderii opozitiei, ca si in Romania, sa mai bage si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )