Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Genunche Pop ironizeaza Opozitia: Asta e o gluma! (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Genunche Pop ironizeaza Opozitia: Asta e o gluma! (VIDEO)

Nu-i e teama de motiune! Ministrul Educatiei, Liviu Pop, i-a luat peste picior pe parlamentarii care au anuntat ca vor depune motiune simpla impotriva sa. Parlamentarii Opozitiei il acuza pe. continuă pe B1

Ministrul Genunche Pop a revocat, prin fax, sefii inspectoratelor scolare din 13 judete. Unul dintre ei reclama presiuni politice si nereguli

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a revocat vineri din functie, prin fax, sefii inspectoratelor scolare din 13 judete. Unii dintre acestia, insa, reclama nereguli si spun ca nu au avut loc anterior.

Florina Stoian se afla in lotul celor 13 sefi de inspectorate scolare judetene revocati de ministrul Liviu Pop

Sefa invatamantului buzoian, Florina Stoian, a fost revocata din functie, impreuna cu alti 12 sefi de inspectorate scolare din tara. Ordinul semnat de ministrul Educatiei, Liviu Pop, a ajuns in teritoriu prin fax in cursul serii de vineri. Florina Stoian se afla la cel de-al doilea mandat in fruntea invatamantului buzoian, inceput la 1 iunie 2016.

Inspectorul scolar general al judetului Ialomita, demis de ministrul Liviu Pop

Ialomita se afla printre judetele care au ramas fara inspectori scolari generali, dupa ce Liviu Pop, actualul ministrul el Educatiei, a decis vineri seara sa demita din functii sefii a 13 Inspectorate Scolare Judetene.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )