Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul de Interne, Marcel Vela, intrebat daca, dupa 15 mai, romanii vor putea merge la iarba verde: Puteti merge oriunde doriti respectand regulile de distantare sociala (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul de Interne, Marcel Vela, intrebat daca, dupa 15 mai, romanii vor putea merge la iarba verde: Puteti merge oriunde doriti respectand regulile de distantare sociala (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a raspuns miercuri seara, intr-un clip publicat pe pagina sa de Facebook,la mai multe intrebari despre ridicarea restrictiilor impuse de autoritati pentru a bloca. continuă pe B1

Avem voie sau nu sa iesim din localitate pentru drumetii? Ce spune ministrul Marcel Vela

La scurt timp dupa declaratia lui Klaus Iohannis care a anuntat ca Romania va scapa de starea de urgenta si va trece la starea de alerta dupa 15 mai, ministrul de Interne, Marcel Vela, a venit cu noi precizari.

Valer Dorneanu, intrebat daca dupa decizia CCR mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor: Este problema Guvernului ce o sa faca in continuare

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, spune, dupa decizia CCR potrivit careia este neconstitutionala Ordonanta de urgenta care stabileste amenzile ce pot fi date in starea de urgenta, ca este problema Guvernului sa stabileasca ce va face in continuare. intrebat insistent daca de acum inainte mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor, Dorneanu a spus pentru HotNews. ro ca exista solutii si este problema autoritatilor sa le gaseasca si sa o faca constitutional.

Vom putea merge la gratar sau la iarba verde, dupa 15 mai? Raspunsul lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa data de 15 mai, oamenii vor putea merge la iarba verde sau la gratar in afara localitatii, cu respectarea regulilor de distantare.

Vela: Ne dorim ca dupa 15 mai sa nu mai fie nevoie de declaratii pe propria raspundere, dar sa nu fie o explozie de cazuri de infectari

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca se analizeaza ca, dupa 15 mai, cand urmeaza sa intre in vigoare starea de alerta, sa nu mai fie nevoie de declaratii pe proprie raspundere decat in zonele aflate in carantina, insa mai sunt doua saptamani pana atunci, iar cazurile de infectare cu noul coronavirus trebuie sa se afle pe un trend descendent.

Liber la deplasari dupa 15 mai. Vela: Puteti parasi localitatea fara a tine cont de limita de municipiu sau de judet

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa 15 mai oamenii vor putea iesi din localitate, fara a tine cont de limita de municipiu sau limita de judet, si nu vor mai avea nevoie sa completeze declaratii pe propria raspundere.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta, nu o certitudine

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela, precizari despre parasirea localitatilor dupa 15 mai: Mesajul meu a fost trunchiat

Seful MAI Marcel Vela a scris joi un mesaj pe Facebook in care sustine ca mesajul sau cu privire la parasirea localitatilor dupa data de 15 mai a fost trunchiat, iar intrebarile scoase din context. Precizarile ministrului sunt facute dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a fost luata nicio decizie in legatura cu posibilitatea ca dupa 15 mai oamenii sa poata pleca din localitatea de domiciliu.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Dupa 15 mai, nu va mai exista o limita teritoriala administrativa pentru deplasari (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat ca dupa data de 15 mai, romanii se vor putea deplasa fara a tine cont de limita localitatii sau a judetului. De asemenea, cetatenii nu vor mai trebui sa.

Marcel Vela: Puteti sa parasiti localitatea dupa 15 mai. Nu va mai fi nevoie de declaratie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, pe pagina sa de Facebook, ca dupa data de 15 mai, romanii nu mai au nevoie de declaratia pe propria raspundere pentru a iesi din oras sau din judet, autoritatile luand decizia de a nu impune o limita in zonele.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )