Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Vela, precizari despre parasirea localitatilor dupa 15 mai: Mesajul meu a fost trunchiat

Adevărul Adevărul,
Marcel Vela, precizari despre parasirea localitatilor dupa 15 mai: Mesajul meu a fost trunchiat

Seful MAI Marcel Vela a scris joi un mesaj pe Facebook in care sustine ca mesajul sau cu privire la parasirea localitatilor dupa data de 15 mai a fost trunchiat, iar intrebarile scoase din context. Precizarile ministrului sunt facute dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca nu a fost luata nicio decizie in legatura cu posibilitatea ca dupa 15 mai oamenii sa poata pleca din localitatea de domiciliu. continuă pe Adevărul

Vom putea merge la gratar sau la iarba verde, dupa 15 mai? Raspunsul lui Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, afirma ca dupa data de 15 mai, oamenii vor putea merge la iarba verde sau la gratar in afara localitatii, cu respectarea regulilor de distantare.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, intrebat daca, dupa 15 mai, romanii vor putea merge la iarba verde: Puteti merge oriunde doriti respectand regulile de distantare sociala (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a raspuns miercuri seara, intr-un clip publicat pe pagina sa de Facebook,la mai multe intrebari despre ridicarea restrictiilor impuse de autoritati pentru a bloca.

Marcel Vela: Puteti sa parasiti localitatea dupa 15 mai. Nu va mai fi nevoie de declaratie

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, pe pagina sa de Facebook, ca dupa data de 15 mai, romanii nu mai au nevoie de declaratia pe propria raspundere pentru a iesi din oras sau din judet, autoritatile luand decizia de a nu impune o limita in zonele.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta, nu o certitudine

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Avem voie sau nu sa iesim din localitate pentru drumetii? Ce spune ministrul Marcel Vela

La scurt timp dupa declaratia lui Klaus Iohannis care a anuntat ca Romania va scapa de starea de urgenta si va trece la starea de alerta dupa 15 mai, ministrul de Interne, Marcel Vela, a venit cu noi precizari.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei: Realitatea privind raporturile de salarizare dintre Politia Locala si cea nationala este alta. Cred ca ministrul a fost dezinformat (VIDEO) intre timp, Marcel Vela si-a nuantat pozitia

Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, sustine ca realitatea privind raporturile de salarizare dintre Politia Locala si cea nationala este alta decat cea prezentata initial de Marcel Vela,.

Marcel Vela, ministrul de Interne: Problema de la Timisoara se referea la atributiile si competentele Politiei nationale si Politiei Locale, care de multe ori fie se suprapun, fie sunt contradictorii (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a explicat luni, in direct pe B1 TV, ca problema de la Timisoara se referea la ceea ce inseamna pe fond, nu pe forma, tot ceea ce tine de Politia nationala,.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, despre turismul intern: Din 15 iunie se poate vorbi de concedii (VIDEO)

Starea de urgenta impusa de pandemia de coronavirus va fi inlocuita, la 15 mai, cu starea de alerta, insa romanii nu pot pleca inca in concedii, potrivit ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, despre ac.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )