Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de interne al Ucrainei: Fortele armate ale Federatiei Ruse invadeaza estul Ucrainei, incepand din dimineata zilei de 12 aprilie.

Adevărul Adevărul,
Ministrul de interne al Ucrainei: Fortele armate ale Federatiei Ruse invadeaza estul Ucrainei, incepand din dimineata zilei de 12 aprilie.

Incepand cu 6 aprilie, grupuri pro-ruse locale din regiunile Harkov, Lugansk, Donetk, Nikolaev, Odesa, au ocupat cladiri administrative din orasele-resedinta ale respectivelor regiuni, si au proclamat republici independente Republica Populara a Donetkului si Republica populara a Luganskului). continuă pe Adevărul

Ministrul de interne al Ucrainei: Fortele armate ale Federatiei Ruse invadeaza estul Ucrainei, incepand din dimineata zilei de 12 aprilie

Incepand cu 6 aprilie, grupuri pro-ruse locale din regiunile Harkov, Lugansk, Donetk, Nikolaev, Odesa, au ocupat cladiri administrative din orasele-resedinta ale respectivelor regiuni, si au proclamat republici independente Republica Populara a Donetkului si Republica populara a Luganskului).

Ministrul de interne al Ucrainei: Fortele armate ale Federatiei Ruse invadeaza estul Ucrainei

Incepand cu 6 aprilie, grupuri proruse locale din regiunile Harkov, Lugansk, Donetk, Nikolaev, Odesa au ocupat cladiri administrative din orasele-resedinta ale respectivelor regiuni, si au proclamat republici independente, scrie analistul politic Dan Nicu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Monica Macovei: Suntem sub amenintarea Federatiei Ruse; europarlamentarii polonezi si cei din tarile baltice vorbesc despre pregatiri pentru aparare in caz de razboi

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a avertizat sambata, la Sibiu, ca suntem sub amenintarea Federatiei Ruse, in conditiile in care, a spus aceasta, in Parlamentul European europarlamentarii polonezi si cei din tarile baltice se pregatesc sa se apere de un eventual razboi sau atac . ) din partea Federatiei Ruse, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )