Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei, noi dezvaluiri despre arhiva SIPA: Sunt mai mult de 22 de vizite

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, noi dezvaluiri despre arhiva SIPA: Sunt mai mult de 22 de vizite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca in arhiva SIPA au fost mai multe vizite decat cele 22 prezentate in lista publicata joi. Toate cele 22 de vizite, nu sunt 22, sunt. continuă pe Antena3

Tu stii de ce vorbim azi despre arhiva SIPA?

Daaa, vor raspunde cu entuziasm destui cititori de buna credinta. Pentru ca trebuie sa aflam adevarul despre arhiva unui serviciu secret, pentru ca trebuie sa stim daca procurorii si judecatorii au fost santajati cu informatii din dosare si pentru ca trebuie sa scapam, cum zice ministrul Toader, de aceasta pata pe obrazul justitiei romane! Mai discutam pentru ca toate televiziunile de stiri o tin langa cu SIPA, comenzile si abuzurile din justitie. Este important! Iata de ce ne ocupam noi azi despre un subiect aterizat parca din nenant pe agenda publica. Daca ai raspuns asa, imi pare rau sa-ti spun, dar te-au cam fraierit. Adevarul este putin altul, diferit si bine camuflat sub pretexte generoase.

Ministerul Justitiei a publicat lista persoanelor care au vizitat arhiva SIPA. Sunt 22 de vizite inregistrate dupa inchiderea arhivei. Horia Georgescu, fost sef al Agentiei Nationale de Integritate si un actual parlamentar, Iulia Scantei, se afla printre

Ministerul Justitiei a publicat lista persoanelor care au vizitat arhiva SIPA. Este vorba de 22 de persoane.

Judecatorul Cristi Danilet face clarificari despre arhiva SIPA, dupa acuzatiile aparute in spatiul public: Este exclus ca eu sa fac vreo modificare a unui document oficial, fie el si nelegal

Judecatorul Cristi Danilet explica, intr-o postare pe blogul sau, speculatiile care au aparut in spatiul public in legatura cu arhiva SIPA.

Marian Vanghelie, despre arhiva SIPA: A fost copiata pe CD-uri

Marian Vanghelie, fost vicepresedinte PSD si fost primar al sectorului 5, a declarat ca are informatii potrivit carora arhiva SIPA a fost copiata pe niste CD-uri care apoi au fost puse pe o ata, precum un.

Marian Vanghelie, despre arhiva SIPA: Acum sa fiu putin hazliu. S-a luat pe CD-uri ca niste covrigi pe ata

Fostul vicepresedinte PSD Marian Vanghelie a declarat ca are informatii potrivit carora arhiva SIPA a fost copiata pe niste CD-uri care apoi au fost puse pe o ata, precum un sirag de covrigi, potrivit.

Monica Macovei, despre arhiva SIPA: Este necesar sa se declasifice toate documentele. Decredibilizarea Justitiei trebuie sa inceteze

Europarlamentara Monica Macovei a rectionat, luni dimineata, pe Facebook, precizand ca ar trebui desecretizate documentele, intrucat decredibilizarea Justitiei trebuie sa inceteze.

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, despre arhiva SIPA: Este o bomba fasaita

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, nu vede niciun rost in rascolirea datelor stranse de agentii serviciului de informatii al Ministerului Justitiei. Dupa.

Judecatorul Cristi Danilet, clarificari despre arhiva SIPA

Judecatorul Cristi Danilet, fost membru al unei comisii pentru inventarierea arhivei SIPA, a postat ieri pe blogul sau o serie de clarificari privind informatiile vehiculate in ultima perioada in legatura cu aceasta arhiva.

Ministerul Justitiei: Au fost 22 de vizite in arhiva SIPA dupa desfintarea serviciului secret. Georgescu, Scantei si Iosif, printre cei care au intrat in arhiva

Fostul sef al ANI Horia Georgescu, Marius Iosif si Laura Iulia Scantei se afla printre cei care au intrat in arhiva SIPA in calitate de membri ai comisiilor de inventariere, conform Ministerului Justitiei. Ministerul precizeaza ca din documentele pe care le detine nu rezulta activitatile desfasurate in 2006 si anunta ca va face publice si rapoartele din 2008, care consemnau nereguli si mai multe procese verbale ale comisiilor de inventariere.

Cine sunt persoanele care au avut acces la arhiva SIPA. Pe lista publicata de Ministerul Justitiei apare Horia Georgescu, fost sef al ANI, si Florian Andronache, un fost ofiter SRI

Aproximativ 25 de persoane au vizitat, intre 2007 - 2013, arhiva SIPA, potrivit listei publicate, joi, de Ministerul Justitiei. Ultima vizita in arhiva SIPA a avut loc in 2013.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )