Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Mediului anunta introducerea unei taxe auto. Variantele luate in calcul pentru reducerea poluarii

Antena3 Antena3,
Ministrul Mediului anunta introducerea unei taxe auto. Variantele luate in calcul pentru reducerea poluarii

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat la Antena 3, ca a demarat discutiile pentru introducerea unei taxe auto, menite sa scada nivelul de poluare. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului, despre o noua taxa auto: Romania trebuie sa decida, da sau nu

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a precizat, luni seara,la Antena 3, ca a inceput consultarile pentru introducerea unei taxe auto,care sa scada nivelul de poluare. Acesta spune ca obiectivul este.

Ministrul Mediului a anuntat cat vom plati pentru ambalajele din plastic, sticla si aluminiu. Ce ambalaje sunt scutite de taxa

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunta ca in cateva saptamani va fi realizat proiectul Hotararii de Guvern care va introduce o taxa pe ambalaje, al carei scop este cresterea gradului de reciclare a acestora. Conform proiectului, consumatorul final va plati 50 de bani pentru fiecare ambalaj din plastic, aluminiu sau sticla cu capacitatea de pana la trei litri, exceptie facand ambalajele lactatelor.

Fara sa aiba macar cifre exacte, ministrul Mediului pune gand rau populatiei de ursi

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, sustine ca cifrele arata cresterea treptata a populatiei de urs, .

Metropolitan Life anunta plantarea unei paduri de 2 hectare in comunele Garbovi si Colelia

Metropolitan Life, una dintre cele mai importante companii de asigurari de viata si pensii private din Romania, alaturi de Asociatia Padurea Copiilor, anunta plantarea unei paduri de doua hectare, un copac pentru fiecare polita individuala de asigurare de viata incheiata in anul 2020.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti in functie de orele prestate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa, relateaza News. ro.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti

Ministrul Educatiei Nationale Sorin Cimpeanu anunta ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa.

Ministrul Sanatatii anunta cand ar putea scapa Romania de pandemie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca prin vaccinare am putea scapa de pandemie, intr-un timp cat de cat definit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )