Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fara sa aiba macar cifre exacte, ministrul Mediului pune gand rau populatiei de ursi

România Liberă România Liberă,
Fara sa aiba macar cifre exacte, ministrul Mediului pune gand rau populatiei de ursi

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, sustine ca cifrele arata cresterea treptata a populatiei de urs, . continuă pe România Liberă

Ministrul Mediului a anuntat cat vom plati pentru ambalajele din plastic, sticla si aluminiu. Ce ambalaje sunt scutite de taxa

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunta ca in cateva saptamani va fi realizat proiectul Hotararii de Guvern care va introduce o taxa pe ambalaje, al carei scop este cresterea gradului de reciclare a acestora. Conform proiectului, consumatorul final va plati 50 de bani pentru fiecare ambalaj din plastic, aluminiu sau sticla cu capacitatea de pana la trei litri, exceptie facand ambalajele lactatelor.

Ministrul Mediului, despre o noua taxa auto: Romania trebuie sa decida, da sau nu

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a precizat, luni seara,la Antena 3, ca a inceput consultarile pentru introducerea unei taxe auto,care sa scada nivelul de poluare. Acesta spune ca obiectivul este.

Ministrul Mediului anunta introducerea unei taxe auto. Variantele luate in calcul pentru reducerea poluarii

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat la Antena 3, ca a demarat discutiile pentru introducerea unei taxe auto, menite sa scada nivelul de poluare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )