Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrul Mediului, despre o noua taxa auto: Romania trebuie sa decida, da sau nu

B1 B1,
Ministrul Mediului, despre o noua taxa auto: Romania trebuie sa decida, da sau nu

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a precizat, luni seara,la Antena 3, ca a inceput consultarile pentru introducerea unei taxe auto,care sa scada nivelul de poluare. Acesta spune ca obiectivul este. continuă pe B1

Ministrul Mediului anunta introducerea unei taxe auto. Variantele luate in calcul pentru reducerea poluarii

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat la Antena 3, ca a demarat discutiile pentru introducerea unei taxe auto, menite sa scada nivelul de poluare.

Ministrul Mediului a anuntat cat vom plati pentru ambalajele din plastic, sticla si aluminiu. Ce ambalaje sunt scutite de taxa

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, anunta ca in cateva saptamani va fi realizat proiectul Hotararii de Guvern care va introduce o taxa pe ambalaje, al carei scop este cresterea gradului de reciclare a acestora. Conform proiectului, consumatorul final va plati 50 de bani pentru fiecare ambalaj din plastic, aluminiu sau sticla cu capacitatea de pana la trei litri, exceptie facand ambalajele lactatelor.

Fara sa aiba macar cifre exacte, ministrul Mediului pune gand rau populatiei de ursi

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, sustine ca cifrele arata cresterea treptata a populatiei de urs, .

Veste infioratoare despre noua tulpina covid. Ce simptome sunt daca te imbolnavesti, mare atentie

In urma cu trei saptamani, cercetatorii britanici descopereau o noua tulpina a virusului COVID-19, in Marea Britanie. Forma noului virus se raspandeste cu o mai mare repeziciune, explicau autoritatile straine prima diferenta vizibila intre SARS-CoV-2 analizat deja de medici si noua tulpina a sa. La acel moment, noua varianta facea ravagii doar in sudul Angliei, .

Alexandru Rafila, dupa ce noua tulpina de coronavirus a ajuns si in Romania: Trebuie sa reconsideram putin modul in care se face testarea (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sambata, pentru B1 TV, ca, odata identificata noua tulpina de coronavirus si in Romania, ar trebui putin schimbata procedura de testare, in sensul in care acolo unde.

Ministrul Energiei, despre incidentul de vineri: Daca nu se va stabili cine e vinovat, va exista un fond european pentru despagubirea celor afectati

Investigatia privind incidentul care a afectat alimentarea cu energie electrica a mai multor judete din nord-vestul Romaniei continua, iar despagubirea celor afectati trebuie facuta de cei vinovati, a declarat sambata, la Digi 24, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Educatiei, despre scoala dupa vacanta de iarna: Cert este ca urmatoarele trei saptamani se vor desfasura online

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca in urmatoarele trei saptamani scoala se va desfasura tot online. Sorin Cimpeanu: Scoala online pentru urmatoarele 3.

Ministrul Energiei, despre pana de curent de vineri: Va exista un fond european pentru despagubirea celor afectati

Ministrul Energiei Virgil Popescu a declarat, sambata, ca exista o ancheta la nivel european pentru depistarea cauzelor si a vinovatului pentru pana de curent de vineri, care a afectat aproape toate tarile Europei. in cazul in care nu va fi gasit vinovatul, va exista un fond european pentru despagubirea consumatorilor afectati.

Dr. Marius Geanta: Identificarea tulpinii B117 in Romania trebuie sa creasca nivelul de alerta epidemiologica

Dr. Marius Geanta, presedintele Centrului pentru Inovatie in Medicina, afirma ca identificarea si in Romania a tulpinii B. 7 care circula in Marea Britanie trebuie sa creasca nivelul de alerta epidemiologic, avand in vedere ca se transmite cu pana la 70% mai repede.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )