Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Mediului considera ca Lucia Varga sustine cu prea multa ardoare argumentele firmei Holzindustrie

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Mediului considera ca Lucia Varga sustine cu prea multa ardoare argumentele firmei Holzindustrie

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, considera ca deputatul Lucia Varga sustine cu prea multa ardoare argumentele sau doleantele firmei Holzindustrie, in timp ce fata de initiativa Consiliului Concurentei de a trimite presedintelui o scrisoare pe tema Codului Silvic are anumite suspiciuni, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Lucia Varga critica reactia ministrului Mediului si pozitia PSD privind proiectul Codului Silvic

Fostul ministru delegat al Apelor si Padurilor, in prezent deputat PNL, Lucia Varga, critica reactia actualului ministru de resort care a spus ca ar putea suspecta Consiliul Concurentei de interese dupa ce institutia a cerut un punct de vedere din partea CE privind proiectul de modificare a Codului Silvic, transmite Mediafax.

Lucia Varga, fosta ministra a Mediului, ataca PSD pe tema Codului Silvic

Fosta ministra delegata a Apelor si Padurilor, deputata PNL Lucia Varga, critica reactia actualului ministru de resort care a spus ca ar putea suspecta Consiliul Concurentei de interese dupa ce institutia a cerut un punct de vedere din partea CE privind proiectul de modificare a Codului Silvic, transmite Mediafax.

Razboi politic pe Codul Silvic. Lucia Varga, deputat PNL: Un liberal a introdus amendamentul pentru limitarea monopolului pe piata lemnului

Liberalii acuza Guvernul ca refuza dialogul cu opozitia pe tema modificarii Codului Silvic. Fostul ministru al mediului, Lucia Varga, a declarat la Antena 3 ca PSD dezinformeaza cand ii acuza PNL ca face lobby.

Ponta, intrebat daca Lucia Varga este parlamentarul care a promovat interesele Schweighofer: Exact!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private.

Victor Ponta a nominalizat-o pe Lucia Varga drept persoana la care a facut referire cand a acuzat un deputat PNL ca a promovat in Parlament interesele Schweighofer

Intrebat in cadrul unei emisiuni la Romania TV daca Lucia Varga este persoana la care s-a referit ca fiind parlamentarul PNL care ar fi promovat in Parlament interesele companiei austriece Schweighofer, Ponta.

Victor Ponta a dat de inteles ca Lucia Varga este persoana la care a facut referire cand a acuzat un deputat PNL ca a promovat in Parlament interesele Schweighofer

Intrebat in cadrul unei emisiuni la Romania TV daca Lucia Varga este persoana la care s-a referit ca fiind parlamentarul PNL care ar fi promovat in Parlament interesele companiei austriece Schweighofer, Ponta.

Victor Ponta, intrebat daca Lucia Varga este parlamentarul care a promovat interesele Schweighofer: Exact!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private, transmite Mediafax.

Ministrul Mediului, la Secvential: Strategia nationala pentru gestionarea siturilor contaminate istoric, in aviz interministerial

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu, a afirmat, in editia de duminica a emisiuni Secvential, ca Strategia nationala pentru gestionarea siturilor industriale contaminate istoric se.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )